Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
őstag
válasz
üzenetére
Láttad már ezt?
S.T.A.L.K.E.R CLEAR SKY LAST FALLOUT OVERHAUL 1.5.15
2018-as kiadás.
Hogy mik vannak!?
-
Dhampir
félisten
válasz
üzenetére
Érdemes a detektort mihamarabb megszerezni, a néhány mocsári képződményből összejön egy kis pénzmag. Lényegében nekem azok fedezték a rejtekhelyek árát az összekapirgált és eladott fegyverek, pisztolytöltények árával együtt. Kordonba átmenve ezekből hármat tartottam meg a legütősebbekből, amiket az elején sikerült fellelni.
-
Dhampir
félisten
válasz
üzenetére
Kár, hogy nincs meg, de nálam szinte ugyanez, viszont a vadász és dupla csöves söréteseket, az energiaitalokat stb.eladtam, valamint ennél valamivel több egészségügyi csomagom volt a rejtekhelyeknek is köszönhetően.

Úgy látszik, hogy nem mentél el a hídhoz a Velesz detektor, valamint a vasúti kocsiknál a földön hever egy Vintar.
-
Aarpok
őstag
válasz
üzenetére
Párszor pedig én is végigvittem az alapot és nem tapasztaltam különös problémát talán azért mert nem frakcióztam mentem a magam útján.Engem egy dolog idegesített,hogy a banditák a 3. faluból is hozzám dobták a gránátokat meg az a szemét géppuskás kordonban.Complett móddal és SGM-el is játszottam a játékot.A complet mód Limanszkban szeretett behalni azt szinte egy huzamban halál nélkül kellettem teljesíteni,mert ha meghaltam nem töltötte be a mentést csak azt amit a város előtt készítettem.Az SGM tetszett nekem pár módosítást eszközöltek benne illetve a frakciókat ki lehetett nullázni.
-
Dhampir
félisten
válasz
üzenetére
Igen, mert élvezem a magyar szinkront.

(#6340) nem_tom
Sokszor nem árulják el a rejtekhelyen eldugott dolgokat.
Tényleg fura, ilyesmit korábban nem tapasztaltam. Ezúttal más képet kaptam a játékról. Eddig fanyalogtam a modok felett, de most ez sem nyújtott többet. Ráadásul a mocsár szinte kihalt volt, egy-két vadkanon kívül más mutánssal nem akadtam össze, pedig vérszopó és husi is tanyázik benne.
-
shield
őstag
válasz
üzenetére
Nem tudom mekkora dolog az "ellenőrzi hogy van-e CoP telepítés a registry-ben", ha valaki feldobna a netre egy ilyen kész dolgot, akkor a standalone és a repackokba is betudnák építeni.
Amúgy meddig tart egy registry bejegyzést csinálni, 1-2 perc!?
Amúgy pedig már 1000 éves játékok, más ilyen idős játékokat már ingyen terjesztik. A GSC csak ezért tud még pénzt csinálni belőle, mert a modderek felszínen tartják, a modok tartják fenn az érdeklődést. Őnekik kellene már fizetniük. -
Dhampir
félisten
válasz
üzenetére
A boltból megvásárolt lemezeimet én is mindig speciális programmal futtattam, hogy ne sérüljenek a lemezek.
Ennyi erővel a modokkal egybeépített alapjátékok is jogsértőek, amik egyben letölthetőek a világhálóról.
Egyébként számomra nemcsak megvásárolt lemezeken, hanem szükség esetén a Steam-en is rendelkezésre állnak.
Egy remélhetőleg idevágó kérdés, a GOG-on beregisztrálhatóak a lemezes példányok?

-
M0ng00se
őstag
válasz
üzenetére
Most olvasgattam vissza, köszi a linket, tudtam aktiválni a CoP-omat
Sajnos semmi komoly verzió, hanem a híres "gamemania" kiadás
Viszont a kézikönyv az igényes lett, nem a szokásos epilepszia felhivás van csak benne. Vannak színes képek, kis háttérinfó a játékról, billentyű kiosztások. Úgyhogy már steam-en megvan a trilógia 
-
Dhampir
félisten
válasz
üzenetére
Köszi, inkább kihagyom a GOG-ot, oda nem akarok regisztrálni. A Steam amiatt szimpatikus, hogy Linuxos kliense is van.
Egyébként néztem hogyan lehet megrendelni a digitális változatot (a Bundle körülbelül 2.700 Ft körül van), de elriasztó volt az, hogy valami olyasmit írt a PayPal belépésnél, hogy ezentúl a steampowered fogja kezelni a vásárlásokat(?).
Ez csak a steam-es vásárlásokra vonatkozik, vagy mindenre (gondolom, hogy csak az előbbire, de nem tudom)?

-
Dhampir
félisten
válasz
üzenetére
Hm, ez fura, ide irányított. Az instrukciók alapján telepítettem a Steam-klienst, ezt követően elindítottam, majd elsőnek a ShoC regisztrálását indítottam el, de a hivatalos (a dobozon belül felragasztott) termékkulcsot érvénytelennek tartja.

-
SaGa59
őstag
válasz
üzenetére
Szerintem stalkert a steamen venni nem jó ötlet*. Inkább nézelődj a GOG-on, ott is rendszeresen le van árazva. Most épp nincs, de volt már 9$-ért a három egyben. A GOG verziókból ki van operálva a védelem, azaz sem DVD, sem online kapcsolat nem kell hozzá. A Steam azokohoz jó, ami máshol nem beszerezhető.
* azért nem, mert úgyis modokkal fogod tolni előbb utóbb, azt meg a steammel nem biztos, hogy össze lehet hozni rendesen. Sok mod nem megy a legújabb verzióval, vissza kell butítani, amit a steam kliens agyonver.
Ez leginkább a ShoC modokra igaz, de más alverziókkal is lehetnek gondok. -
-
Habugi
addikt
válasz
üzenetére
Nincs jelentősége mert ahogy látom új játékot kell kezdeni ha azt szeretném hogy rendesen működjön.., franc aki megeszi.. legyen..

Btw.., találtam egy ilyet az SRP historyban:
"4. Artifact Respawn fix - pavlov"

Magyarítás mellé egyébként lazán mehetne be az első postba, a végeláthatatlan fix listát olvasgatva 100x hasznosabb is.
Új hozzászólás Aktív témák

- Letisztult külsejű és helytakarékos MSI VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- Gaming notebook topik
- Tőzsde és gazdaság
- Windows 11
- TCL LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Asus PN40 passzív hűtésű minipc: Celeron N4000, HDMI, mDP, VGA, LAN, USB 3.1, USB-C, Wifi, BT, VESA
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Egyedi ékszerdobozka
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Sajnos semmi komoly verzió, hanem a híres
Viszont a kézikönyv az igényes lett, nem a szokásos epilepszia felhivás van csak benne. Vannak színes képek, kis háttérinfó a játékról, billentyű kiosztások. Úgyhogy már steam-en megvan a trilógia