Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
Ha minden igaz, két héten belül boltokban lesz az Agyar című könyv is, tegnap láttam a borítóját, már nyomdában van. Jobb, mint a két Vasziljev. Sokkal.
A halál ellen 2-nek nincs kész a fordítása és lehet, hogy nem is lesz. Magyarul csak az első néhány perc játszható... Bocs...
-
SaGa59
őstag
Szerintem simán mehet A változás ideje a CS után rögtön. Így folyamatában játszod le a történetet. Ez némileg keveredik a ShoC történetével, csak ebben te segíted Sztrelkot abban, hogy meg tudja csinálni s ShoC sztoriját. Unalmas nem lesz és annyit nem tudsz meg a ShoC történetéből, hogy abba belekavarjon, ha egyébként ne ismernéd.
A változás idejével két gond van: az egyik, hogy némelyik pályaváltónál nincs kérdés, hogy akarsz-e tovább menni vagy sem, hanem simán továbblök, de sokáig nem történik semmi, olyan, mintha kifagyott volna. De nem, csak türelem kell hozzá. A CS-ből megismert pályaváltóknál nincs ilyen gond.
A másik, hogy egy pont után tulajdonképpen nincs igazán dolgod, de ha akarsz tovább játszani, sorban felkeresheted a különböző frakciókat és vállalható tőlük melókat. Gyakorlatilag mindegyiknél 2-3 van, ebből egy azért, hogy beléphess, 1-2 meg a belépés után.
Ha igaz, bárhonnan bárhova átléphetsz, de a szöveg szerint a zsoldosok nem csípik a dezertőröket, így tőlük nem lehet büntetlenül lelépni, viszont ténylegesen nem találkoztam ilyen problémával, igaz, túl sokat nem vacakoltam utána.
Új hozzászólás Aktív témák

- Új, bontatlan G.SKILL 32GB Flare X5 DDR5 6000MHz CL36 KIT memória. 5év gari.
- Phanteks GPU-Bracket II + Riser Cable Videokártya tartó Riser kábellel PCIe 4.0
- 2x8gb 3600MHz CL16 Gigabyte aorus memória eladó! +2 DEMO modul
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Zotac Magnus One barebone számítógép
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Fachixy FC-100 fejhallgató mikrofonnal / 12 hó jótállás
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest