- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sinick
senior tag
Sziasztok!
A Változás Ideje 3-ban Szaharov megbízott az X8-as labor átnézésével. Két doksit, meg egy könyvet találtam ,de más az istennek se találok, pedig lehet még valami, mert nég nem teljesült a küldi.
Egy doksi a beszakadt mennyezetű alsó helyiségben volt, ahol Lebegyev képe kint van. Egy doksi volt a legnagyobb elárasztott helyiségben (azt hiszem) illevet ugyanitt volt a barna könyv is. A főbb helyeket többször is bejártam ("babasírós" helyiség, ahol a mérleg is van, illetve liftaknába le, a másikon fel trükkös helyiség is), de más nem találok. Egy heléyre nem tudok bemenni, mert oda kulcskártya kell, de - ha jól olvastam korábban - ott amúgy is csak gyógyszerek vannak (?).
Korábban már volt itt, akkor nyírtam kia burereket, de nem tudom hogy itt mit találhattam, mert nem emlékszem rá. Szaharov adta a küldit, mikor eladtam neki 3 doksit (abból 1-2 a modell No62 volt).
Emlékszik még valaki erre a részre?
(A sötétvölgyben lévő bantita bázison is sokáig kerengtem, mert a 3-ból megtalálható 2 alkatrész hamar megvolt, a 3. pedig valami mini hamutartószerű cucc volt. Azt is kerestem vagy egy óráig és véletlenül akadtam bele, pdfig nem is volt annyira eldugva, csak nem volt feltűnő.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A/C klima, with all pipes and remote
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest