Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Copy Protection
The International (European, North American and Australian) versions of STALKER: Clear Sky use the TAGES copy protection system, while the Russian version of the game uses the Star-Force copy protection system. The game requires that the DVD be kept in the drive while playing, and TAGES also installs two system driver files called atksgt.sys and lirsgt.sys. Note that there are know startup problems due to TAGES, such as the system not recognizing the game DVD at times or opening the game in windowed mode - see the Troubleshooting Tips section for more details of workarounds.
Nekem régebben az európai lemezverziónál a TAGES-szel gyűlt meg a bajom. Innen letöltöttem (32- és 64-bites verziók) és telepítettem.
Új hozzászólás Aktív témák

- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- BestBuy topik
- BestBuy ruhás topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion 5 brutális gamer laptop munkaállomás, i9-14900HX, RTX 4060, szép állapotban
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Újszerű kék Bose QC Ultra - 7 hónapos, 17 hó amazon.de jótállás
- GeForce RTX 4070 SUPER GAMING OC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.03
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest