Hirdetés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark Wander
tag
Nem rég vittem ki. Nem rossz de elég röhejes pár dolog miatt. Már az nem tetszett mikor meghallottam hogy Clear skyban relikviát mérő műszerrel kell keresni. SOC-ban az volt a jó hogy nem kellett semmi extra hogy relikviát találjak sőt minden relikvia a helyén van nem módosul minden játék elkezdéssel mint a Clear skyban. Sprintes relikviát vörös erdőben találtam először ami elég szomorú mert már az elején jól jött volna a hosszú kitartás. Nem tetszik az sem hogy első segély csomag nem állítja meg a vérzést így Limaszkba halom kötszert kell cipelni hogy kibírjam játszani. Még a grafikai bugok nem is annyira zavartak sokkal zavaróbb az mikor mellék küldit vagy maga a fő küldit nem bírtam megcsinálni.( kutatnom kellett zombik után hogy hol lehetnek jantárban hogy a profhoz betudjak menni vagy éppen a kórházban a utolsó géppuskásnál a "haverok elfelejtették kilőni" a vas lemezt ami nélkül nem tudtam átmenni a következő pályára.) Az is milyen dolog hogy nem lehet minden ruhába 5 relikviát behajítani?! Kénytelen voltam stalker ruhába kinyomni, más ruhákat nem ismerem hogy melyikbe férne el 5 db relikvia. Épp ennek a résznek a frakció háborún van a hangsúly de elég hibás lett. Stalkerként mindent eltudtam foglalni és kaptam is érte mindig valamit, nos fosztogatókkal meg 1szerűen nem megy, mert kollegák nem jönnek a helyet elfoglalni és addig a főbázist nem tudom megtámadni. Patch sem segített, elég siralmas ez így, szolgálatost és szabadost nem próbáltam azok hidegen hagynak.
Ami pozitív az a grafika fullba, szép a táj főleg nap lementekor és nap feltekor. Már kordonban kapható olyan fegyverek és ruhák ami a SOC esetén bárban volt kapható elsőnek! Fegyver tuningolás ami nagyon bejött, az hasznos dolog volt bele tenni. Összeségébe jó játék, megérte azta 2000 ft-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- RAM topik
- REpont és hulladékgazdálkodás
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest