Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
nem_tom #4758 üzenetére
Csábított a kipróbálás lehetősége, akárcsak anno Ádámot és Évát az isteni tudás megszerzésének lehetősége.
Előjön egy szinte mindenre szóló menü, de közben folyamatosan lenyomva kellett tartanom az Escape és az F1 gombokat.
Phú, beöltöztem a legjobb páncélzatba, és egyből legyalultam a renegátokat a fél mocsárból. Nem kellett "lejmolni" a hullákat a soványka utánpótlás reményében.
Persze csak a kipróbálás miatt volt érdekes, mert ettől végképpen értelmét vesztette számomra a túlélésért és fejlődésért való küzdelem.
Inkább ne tették volna bele ezt a lehetőséget, ha ránézek, akkor elmegy a kedvem a Stalkertől, még akkor is, ha nem muszáj használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest