Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeoos
tag
válasz
TazLeacher #2341 üzenetére
Egyáltalán tudod még, hogy mit és mire reagálsz, vagy az indulat teljesen elvette az "eszed" ?
Nem szoktam személyeskedni és ha egy-egy konkrét felhasználónak tett válaszom a megszólítás miatt még is annak tűnik, úgy kéretik megbocsájtani hiszen nem a rosszándék vezérelt.
Amúgy ha már itt tartunk: értelmezhetetlen a "föcsögésed" ... sehol semmi utalást nem találok visszaolvasva, hogy valaki is megintett volna az általad említett témában.
Most viszont már konkrétan megkérnélek, hogy idegbajodat ne rajtam próbáld meg levezetni, inkább menj le havatlapátolni.
Nyelvezetemben emberi próbáltam és fogok is maradni, a véleményed csak annyiban érdekel, hogy reagálni fogok rá minden alkalommal, egyebekben egetverő, indulatos és semmitmondó szövegelésnek tartom. Ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 600 G1 SFF i5-4590 8GB DDR3 128GB SSD 500GB HDD HD Graphics 4600
- Airpods Max hibátlan dobozos eredeti!!
- Apple watch ultra 2 black edt. ÚJ 1 év Apple jótállás
- HP 255 G7 AMD Ryzen 3 3200U 8GB DDR4, 128GB SSD + 1TB HDD, Windows 11, 15.6 HD laptop
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless for PC & PlayStation
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest