Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
$p@rr0w #2194 üzenetére
nálam se mindig adja ki, de kiadja (ha nem, pálya reroll kell, újratöltetéssel). néztem is, hogy hát emmeg mit szabadkozik itt, amikor exot árul?
a raktártelepen a zsoldosoknál én SGI5öket láttam csak sajnos. bár jobban belegondolva lehet tőlük lett... hm.
remington2: nem, yantar északkeleti csücskében a stalkercsoport fölött van egy sehova nem vezető cső... ami ha a térképen ránézel, pont Barba vezet. ebből vontam le a következtetést, mert az ott nagyon level changer lokationnak néz ki. valamint red forest és army warehouse csatlakozási pontjai picit furák agropom felé, de aztán ezt már csak magamnak magyarázom bele.
egyébként nekem is van egy ilyen sejtésem, hogy a neutralok vezére már sosem derül ki, hogy mit keresett a tank mellett. méghozzá északon. lehet meg akarta a duty get tank machinegun küldetését csinálni
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- Milyen széket vegyek?
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- PlayStation 5
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest