Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2038) ez_meg_emaz válasza enerdzsájzer (#2028) üzenetére


ez_meg_emaz
őstag

Közben olvasgatom amit írtatok. 100k-t!!! Az igen. Nekem nem volt türelmem hozzá. A Legtöbb zsém 25k volt aztis egyből elnyomtam fejlesztésre. A max amit a "sietős" játék alatt ki tudtam hozni ebből a pénzből az 30-as mellény. Nemtom vki vett-e már vmi butább öltözetet. De ujra már nem kezdem ezek miatt. Bár nagyon érdekelnének a szélsőségesen jo cuccok. Az a baj hogy rohadásig kell sétálni ahhoz hogy rengeteg lovéd legyen meg minden fejlesztve legyen.

50k-t adnak a hídért!! :Y Ezt se tudtam. Te onnan még visszamásztál a CS bázisig ami a világ másik felén van? Hát az min fél nap séta real time. :) Én meg még azt hittem hogy tul sokat szarozok a cuccok miatt az egyes részeken. Gyűjtögettem relikviát mint állat, de csak ha arrafele volt dolgom. Viszont a kis kerülök miatt is rengeteg idöt elcsesztem. Képzelem mennyi idő lehet 100k-t összeszedni. Főleg hogy tuningos fegyvert mástol kb 2-3 alkalommal szereztem.
Én amugy duty-hoz csatlakoztam(érdekes miután megoldottam a gondjukat egyből felvettek nem ugy mint a freedom) miután lusta voltam tovább nyalizni a freedomnak hogy ugyan má vegyenek fel ha mindent megcsináltam (igaz fő sztori miatt muszáj voltam). De hát így jártam.
Rengeteg lovém lett volna ha a sok relikviát meg fegyot el tudtam volna adni amit vörös erdőben és utána szereztem. De ahhoz vissza kellett volna mennem. Én meg ki akartam már tolni mert kell a hely a gépen a rengeteg game-nak amit még ki akarok tolni.
Jo olvasni amugy hogy vki ennyire belemászik a témába és kiprobál oylat is amihez nekem nincs türelmem de amugy nagyon érdekel. Általában hidegen hagynak az aproságok egy-egy game kapcsán ha már kitoltam de a Stalker-el kapcsban minden érdekel.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.