Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

válasz - = Zk = - #1973 üzenetére

8.7el próbáltad? én végignézném 8.7et, aztán 8.8, 8.9, 8.10, 8.6, 8.5, 8.4 sorrendben. valamelyikkel csak megy. nekem 8.6al hibázott 3870el, 8.8al semmi probléma.

1900XTX muhahaha:D

mégegyszer elmondom: Seva suitot valahol limanszkban, de legkésőbb a kórházban lehet maxra uppolni. nekem maxra volt uppolva 1.504ben, és a drága banditákat kiirtottam (hogy mindenki megtanulja, Duke Nukemmel izé Scarral nem faja kikezdeni:DDD)... volna, ha nem lett volna bugos a küldetés.

a vége meg egy baromság, nem bennetek van a hiba, ha valamit hiányoltok.

remington2: hm, akkor az őrült stalker mégse Scar. a vörös ruhás nő szerintem hallucináció lehetett Pripatyban. bár egy friss FEAR végigjátszáson túl azt gondolom, lazán bele lehetett volna integrálni a Stalkerbe is egy hasonló halut. vagy többet. a survival horror elemek mindenesetre jót tettek az SoCnek is, kár, hogy CSben már csak red forest meg a kiherélt bloodsucker village maradt meg. belegondolva, hogy x10-x16-x18 mekkora para még mindig, hatalmas öngól, hogy CSből pont a földalatti pályákat hagyták ki. nomeg a radiationt is kb csak pályahatárok jelzésére használták nem úgy, mint SoCben, ahol tele volt minden hotspotokkal. jó, az új Red Forest is para, de a régiben se mászkáltam szívesen felszereléstől függetlenül (Exo, S7, Seva, fegyverzet tekintetében pedig ami csak kellhet).

hm, FC2 már régi -legalább egy hetes-, most Dead Space az új őrület:DDD. viszont már egy hónapja nem volt új patch, mit csinálnak a GSCnél?a kiadó helyében én az egész bagázst a pincébe zárnám, amíg el nem érik az aranylemez szintet... mármint a program kész, ki van egyensúlyozva és normál esetben a programot már ki lehetne adni szintet, mert 1.505 még mindig bőven béta. avagy legkésőbb karácsonyra visszahelyezni a maradék pályákat, rendberakni a storyt és hasonló szépségekre gondolok. hacsak nem akarnak mindenáron a Ritual sorsára jutni.

Új hozzászólás Aktív témák