- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
- = Zk = - #1973 üzenetére
8.7el próbáltad? én végignézném 8.7et, aztán 8.8, 8.9, 8.10, 8.6, 8.5, 8.4 sorrendben. valamelyikkel csak megy. nekem 8.6al hibázott 3870el, 8.8al semmi probléma.
1900XTX muhahaha
mégegyszer elmondom: Seva suitot valahol limanszkban, de legkésőbb a kórházban lehet maxra uppolni. nekem maxra volt uppolva 1.504ben, és a drága banditákat kiirtottam (hogy mindenki megtanulja, Duke Nukemmel izé Scarral nem faja kikezdeni
)... volna, ha nem lett volna bugos a küldetés.
a vége meg egy baromság, nem bennetek van a hiba, ha valamit hiányoltok.
remington2: hm, akkor az őrült stalker mégse Scar. a vörös ruhás nő szerintem hallucináció lehetett Pripatyban. bár egy friss FEAR végigjátszáson túl azt gondolom, lazán bele lehetett volna integrálni a Stalkerbe is egy hasonló halut. vagy többet. a survival horror elemek mindenesetre jót tettek az SoCnek is, kár, hogy CSben már csak red forest meg a kiherélt bloodsucker village maradt meg. belegondolva, hogy x10-x16-x18 mekkora para még mindig, hatalmas öngól, hogy CSből pont a földalatti pályákat hagyták ki. nomeg a radiationt is kb csak pályahatárok jelzésére használták nem úgy, mint SoCben, ahol tele volt minden hotspotokkal. jó, az új Red Forest is para, de a régiben se mászkáltam szívesen felszereléstől függetlenül (Exo, S7, Seva, fegyverzet tekintetében pedig ami csak kellhet).
hm, FC2 már régi -legalább egy hetes-, most Dead Space az új őrület
. viszont már egy hónapja nem volt új patch, mit csinálnak a GSCnél?a kiadó helyében én az egész bagázst a pincébe zárnám, amíg el nem érik az aranylemez szintet... mármint a program kész, ki van egyensúlyozva és normál esetben a programot már ki lehetne adni szintet, mert 1.505 még mindig bőven béta. avagy legkésőbb karácsonyra visszahelyezni a maradék pályákat, rendberakni a storyt és hasonló szépségekre gondolok. hacsak nem akarnak mindenáron a Ritual sorsára jutni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- OpenWRT topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kuponkunyeráló
- Futás, futópályák
- Óvodások homokozója
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest