Új hozzászólás Aktív témák

• Etele1

csendes tag

Úgy látom vannak többeknek problémái az artefactok lelőhelyeivel. Találtam egy számomra nagyon hasznos angol nyelvű fórumot, ahol rögtök a legelső artefact-os topic-ban részletesen leírják,h melyik pályán, hol találhatók az artefactok...
    Aki érti a nyelvet, annak csak ajánlani tudom!

http://stalker.heroesradio.com/Forum/viewforum.php?f=11

Még 1 dolog ezzel kapcsolatban...szinte minden artefact-ból 2-3 fajta (egyre jobb tulajdonságú) változat van. Mikor már azon a szinten lesztek,h megvan a középső, akkor nagyon nem mind1,h következő alkalommal a legjobb változatot sikerül majd bezsebelni vagy kapsz még egy ugyanolyan 2. szintűt. Aki az imént belinkelt gyűjteményt készítette azt írta,h a legértékesebb változatok megszerzésére (adott helyszínen), akkor van a legnagyobb esélyed ha azon a pályán akkor vagy LEGELSŐ ALKALOMMAL !
    Na ez baromira igaz...legalábbis nálam. Ha egy pályára csak úgy benéztem majd visszatértem az előzőre majd ismét odamentem, akkor már mindig csak a közepes változatot tudtam összeszedni egyxazon helyen. Szívatós...
    Mint ahogy az is,h volt két helyszín, ahol halálcsapdák vannak! Jelez a detektor de nincs ott semmi artefact...pedig elvileg már rajta álltam. Az egyik az Army Warehouse-nál volt, rögtön a pályára belépve K-i irányban a bázistól Ny-ra egy domb tetején, míg a másik Yantarban van, messze a térkép bal oldalán és felül egy kő építménynél...Én ott sem találtam semmit csak a mezítelen halál köszöntött rám, miközben rendületlenül keresgéltem a SEVA suitomban grilcsirkévé főve... :)

Most élvezem a 2db -6 radiation-os artefactom előnyeit! :))) Istencsászár arti-k vannak a későbbiekben...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés