Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz - = Zk = - #547 üzenetére
Én sem, de ott a google translate (ENGLISH VERSION fülecske)
Egyébként meg az ltx. fájlokhoz nem nagyon kell orosz tudás.
Nekem csak azért kellet hogy a kpl. gamedata mappát nem a nulláról kezdjem el megírni.
De a good mod egész kellemesre sikeredett.
Gyakorlatilag ki tudtam tesztelni az összes fegyvert, ruhát, sisakot (ezzel nem tudtam megbarátkozni) mert elérhetőek voltak. Ja és az artifactok ebben a mod-ban kicsit meg lettek piszkálva. Szóval nem nagyon kell kötszerMent mail két mentésről.
mod: mentem meccset nézni remélem ezek a vén szarosok is tudnak olyan lelkesedéssel focizni mint az U20-as csapat. Szünetben lehet benézek ha esetleg még kellene valami.
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest