- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carline
őstag
A Hajnal frakcióhoz csatlakoztam, megvolt a raktárak feltöltése és az orvos srácnak az ördög virága küldi.
Kapok még a Hajnalosaktól küldetést vagy lehet továbbállni?
Ti hogy szoktatok kiszállni egy frakcióból? Jelentitek a főnöknek, hogy felemészt ez a küldetés és fizettek nekik, vagy csak egyszerűen átálltok egy másik frakcióhoz?
Most épp megint szívok, mert a Hajnal után mennék az üzem melletti Zsoldosokhoz, de a kapuőr, akinek be kellene mondanom a jelszót nincs ott. Így ha beljebb megyek ellenséggé válnak és leszednek.
Emlékszek, hogy még régen a közelükben lévő anomáliánál volt az a nagy széle-hossza kétlábon járó mutáns, akibe hiába pumpáltam a lőszert, nem akart kinyiffanni.
Na akkor a Zsoldos bázishoz csaltam és azok elvoltak vele míg megölték. Az ő halottjaik között volt a kapuőr, akit jól ki is fosztottam.
Szóval így hogy nincs kapuőr, nem is tudok bemenni a zsoldosfőnökhöz és nem is lesz tőlük küldetésem.
Lehet valamiképp bejutni hozzájuk? Visszatölteni nem fogok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Asus G752VS Gamer laptop eladó!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest