Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
Tegnap találtam egy Dragunovot Zatonban, jót fog tenni amíg nem lesz Gauss. Jó ez az exo ruha, most négy fegyver van nálam de még mindig bőven tudnék pakolni.
Még megpróbálok szerezni egy jobbfajta shotgunt (Eliminator mondjuk) mutánsok ellen az jobb lenne mint a karabélyok. Most olvastam hogy Nimble árulja, de lehet egyet találni az Iron Forestnél is.
Vettem egy Stormot is, raktam rá távcsövet és hangtompítót, elég jól lehet vele darálni, bár hamar megy tönkre, pár csíkot veszít az állapotából és már beakad (kicsit olyan mint a Far Cry 2-ben a fegyverek).
GP37-et is vettem, annak ellenére hogy nem lehet rá gránátvetőt szerelni nekem nagy kedvencem, mert rohadt pontos, az első részben is főleg ezt használtam.
Igazából küldetésekkel is kellene haladni de még mindig csomó minden felfedezni való van Zatonban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Gamer PC i5 10th /ROG STRIX GTX 1070 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Eladó GAMER konfig! I7-12700E 1TB SSD 32GB DDR4 RTX3070 8GB!
- XPS 13 9380 13.3" FHD IPS i5-8365U 8GB 256GB magyar vbill ujjlolv új akku gar
- MSI Vector GP78HX 17" QHD+ IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 1TB NVMe IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest