- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
Tegnap találtam egy Dragunovot Zatonban, jót fog tenni amíg nem lesz Gauss. Jó ez az exo ruha, most négy fegyver van nálam de még mindig bőven tudnék pakolni.
Még megpróbálok szerezni egy jobbfajta shotgunt (Eliminator mondjuk) mutánsok ellen az jobb lenne mint a karabélyok. Most olvastam hogy Nimble árulja, de lehet egyet találni az Iron Forestnél is.
Vettem egy Stormot is, raktam rá távcsövet és hangtompítót, elég jól lehet vele darálni, bár hamar megy tönkre, pár csíkot veszít az állapotából és már beakad (kicsit olyan mint a Far Cry 2-ben a fegyverek).
GP37-et is vettem, annak ellenére hogy nem lehet rá gránátvetőt szerelni nekem nagy kedvencem, mert rohadt pontos, az első részben is főleg ezt használtam.
Igazából küldetésekkel is kellene haladni de még mindig csomó minden felfedezni való van Zatonban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Filmgyűjtés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Asus Tuf Gaming F15 újszerű garanciális LEGOLCSÓBBAN A NETEN!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Eladó makulátlan Nothing phone 3a 8/128GB / gyári garanciával
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest