- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Dhampir #36736 üzenetére
Na fasza... A boltos irat nekem sincs sehol és akit kiszabadítottam csak áll ott. A kikötős megvan asszem. amúgy érdekes, hogy egy jó pár iratot csak véletlenül találtam meg, mert a térkép nem jelezi őket, véletlen belebotlottam.
A mocsári doki ki van nyúlva valamelyik utca sarkon találtam rá. Igen ezek nekem is megvoltak. Az amulettekből 3-at találtam meg és a Mosodában lévő szemüveges csóka jópénzért megveszi őket 35-45 ezerekért, de még így sincs meg az 1 millió. Az óvoda? Nem, ha a bejárat közelébe megyek eldobom a kanalat. Tetszik ez a mod, de valahogy nagyon üres nekem. Sehol egy lélek az egész városban ez eleinte jó feeling, de egy idő után unalmas. 2 feladat aktív a maradék 3 doksi a 31-ből, meg az "események láncolata". Úgy tűnik, hogy amíg nincs meg a pénz addig senki nem ad feladatot. Asszem részemről ez így ennyi. Nagy kár, de egyenlőre nem látok módot ekkora összeg összeszedésére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Eredeti játékok OFF topik
- Elden Ring
- Galaxy Tab A11 néven érkezik a Galaxy Tab A9 utódja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Robotporszívók
- Meginogott a Netflix trónja Magyarországon
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- Precision 7540 27% 15.6" FHD IPS Xeon E-2276M RTX 3000 32GB 512GB NVMe gar
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H T1200 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe gar
- X1 Carbon 13th 14" 3K OLED Ultra 7 258V 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam 986 gramm gar
- ASUS TUF Gaming B560M-PLUS Alaplap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest