- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Igen, a gyógyszer és a vodka megvolt, plusz az összes rejtekhelyről a gyógyszerek és mi egyéb. Először végig a kezemben volt a detektor a faluban lezajló ütközetig, persze így nem sokáig bírta.
Drága az elemek ára és állandóan azt figyelni, hogy mikor merül le, valahogy nem jött be nekem. Az alap CoP-ban megszoktam, hogy nemcsak az anomáliákban botolhatunk képződményekbe, hanem ritkábban ugyan, de barangolás közben például akad Zatonban itt-ott, emiatt tartottam bekapcsolva.
Viszont ha már ennyire életszerűvé teszik a modot, akkor lehetne hasonlóan, mint a Lost Alpha-ban vagy az Ogse-ban, hogy vizet is kell inni, tartalékolni. Aztán ezt még a végletekig lehet fokozni. Na itt kell megtartani az összhangot egy játékban, megtalálni az arany középutat, hogy folyékonyan mehessen minden, mindamellett ne váljon túl könnyűvé, súlytalanná az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 32GB DDR5 512GB SSD FHD+ Érintőkijelző Garancia 2026.01.15
- HP LaserJet Toner - Fekete W9004MC ÚJ Gyári Dobozában
- MacBook Pro 14 Apple M1 Pro 2021 16GB RAM 512GB SSD 3K Retina kijelző 246 ciklus
- Hynix 4GB (2 x 2) 1066 MHz DDR3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest