- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
dodopek #32207 üzenetére
Udv mindenkinek, bo 2 hetig nem volt netem, latom itt is jo sok hozzaszolas keletkezett, a World of Tanks-ban pl 1200, 2 het alatt, na azt se fogom elolvasni...
Az elso vegigjatszasomkor volt ertelme, meg lehet talalni mind 3 keszletet, a kalibralo valoban ott a lepcsohazban, a tobbi mar nem emlekszem, 1 talan a mozdonyon masik fene tudja - talan Saga59 tudja, mert akkor nekem epp o ajanolotta, mert akkor o epp azzal jatszott - , egyszeruen mar nem emlekszem, nade a lenyeg az, hogy en valahogy visszajottem Kordonra, es leadtam mind a 3 cuccot, nagy dolgot ne varj, ahogy emlekszem sacc/kb 2 ev tavlatabol, par pancelt es fegyvert lehet csak fejleszteni, de a semminel az is tobbet nyom a latban.Es ugy dereng, hogy a Szemetteleprol mentem vissza, ha elmesz Pripjatyba, akkor lottek a dolognak, ugyanis ott be is fejezodik a jatek.Ennyire emlekszem, de a valasz az, hogy lehetseges a dolog.
Hoppa, ha a szerelo elhalalozott ? Akkor szerintem mar nem, vagy jon valaki, aki a helyere lep ?
Mindenesetre en szerintem az eredeti, kezdeti szerelonek adtam le a cuccot, szoval az a dolog nyitja, hogy az elso adando alkalommal visszamenj Kordonba, es akkor van ertelme a kalibralo cuccnak is, a masik ketto valahol Kordonon lesz, vagy a finom szerszamkeszletet a szemettelepen talalod ? Mind mondtam mar franc tudja, hatha Saga59 emlekszik meg ra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- XPEnology
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Elemlámpa, zseblámpa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Aoc 1080p 75hz 27" GRÁTISZ ALZAERGO MONITORKAR!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3190
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest