Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Antonius1978

addikt

válasz dodopek #32207 üzenetére

Udv mindenkinek, bo 2 hetig nem volt netem, latom itt is jo sok hozzaszolas keletkezett, a World of Tanks-ban pl 1200, 2 het alatt, na azt se fogom elolvasni... :)

Az elso vegigjatszasomkor volt ertelme, meg lehet talalni mind 3 keszletet, a kalibralo valoban ott a lepcsohazban, a tobbi mar nem emlekszem, 1 talan a mozdonyon masik fene tudja - talan Saga59 tudja, mert akkor nekem epp o ajanolotta, mert akkor o epp azzal jatszott - , egyszeruen mar nem emlekszem, nade a lenyeg az, hogy en valahogy visszajottem Kordonra, es leadtam mind a 3 cuccot, nagy dolgot ne varj, ahogy emlekszem sacc/kb 2 ev tavlatabol, par pancelt es fegyvert lehet csak fejleszteni, de a semminel az is tobbet nyom a latban.Es ugy dereng, hogy a Szemetteleprol mentem vissza, ha elmesz Pripjatyba, akkor lottek a dolognak, ugyanis ott be is fejezodik a jatek.Ennyire emlekszem, de a valasz az, hogy lehetseges a dolog.
    Hoppa, ha a szerelo elhalalozott ? Akkor szerintem mar nem, vagy jon valaki, aki a helyere lep ?
    Mindenesetre en szerintem az eredeti, kezdeti szerelonek adtam le a cuccot, szoval az a dolog nyitja, hogy az elso adando alkalommal visszamenj Kordonba, es akkor van ertelme a kalibralo cuccnak is, a masik ketto valahol Kordonon lesz, vagy a finom szerszamkeszletet a szemettelepen talalod ? Mind mondtam mar franc tudja, hatha Saga59 emlekszik meg ra...

Új hozzászólás Aktív témák