- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
shield #32295 üzenetére
Igen, látom, sejtem.
Szigorúan tudományos alapon nézve () ezekben az adatokban el lehet veszni, manapság akkora a bőség, a választék ezen a téren (is). Régen én is többféle gépet rakosgattam össze, ma már nem foglalkozom ilyesmivel, jóformán csak notebookokkal vagyok naprakész, de azoknál sem mindegyik típussal és konfigurációval foglalkozom.
Egyébként én túlzásnak tartom a túl erős, energiazabáló konfigurációkat is. Egy használt ThinkPad T510-ben lévő NVS 3100M is jól elvitte a CoP alapjátékot. Modoknál már lehet, néha van gubanc az optimalizáció miatt.
A nyaralás is fontos, kell a kikapcsolódás, a közös családi időtöltés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Autós topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Filmvilág
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest