Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:07:14

LOGOUT.hu

Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31008) SaGa59 válasza SaGa59 (#30969) üzenetére


SaGa59
őstag

Kipróbáltam a Veles detektor appot. Mint kiderült, kicsit korábbi, mint a Pokemon Go, már májusban kijött. Nem egy nagy durranás, ahányszor bekapcsoljuk, mindig ott van 8-10 arti a közelben. Anélkül, hogy fel kellett volna állnom a székről, 5 perc alatt bezsákoltam vagy húszat, elég volt kilépni belőle meg elindítani újra. Pedig a Zóna ölég messze van innen. Amit begyűjtöttél, el lehet adni, amiből gyűlik a pénz, de arra nem jöttem rá, mire. A telefon viszont pillanatok alatt felforrósodott tőle. Pedig nem gyenge darab.
Kilépni belőle csak úgy sikerült, hogy a Home gombbal átugrottam a fő képernyőre és kilőttem a futó taszkok közül. 5 perc után ment a levesbe…
Ja: csak oroszul tud, nagyjából annyi az egész szöveg, amennyit lejjebb beírtam. A megtalált artikról van pár tulajdonság, meg az áruk. Gyenge.

[ Szerkesztve ]

STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.