- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
CPT.Pirk #2474 üzenetére
furcsa, a végén mondani kéne, hogy kész vagyok, menjünk. mondjuk nagyon sokáig méricskél, olyan 50 mutánst biztosan ki kell lőni.
megvannak a mérések, és a forest anomáliánál ad spec eszközt.
Dr. Akula: ILt én egyes lövésben de félautomataként (gyorsklikk) használtam Jupiterben, úgy pillanatok alatt ment le. 100 méterre pontatlan volt, és kellett sokat lőni. meg mutánsokra vadásztam vele válról automata üzemmódban. de, 600 lövés az sok.
Thundert én speciális missziókra használtam, avagy városi harcra leginkább Pripatyban. 40 zombi egy irodaházban, Thunder oda a tökéletes. vagy a PKM
virkir: magyarításnál álmokat le kell tiltani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Projektor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- Bestbuy játékok
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Kempinglámpa helyett kürt
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Canon eos 700d fényképezőgép
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest