Hirdetés
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
furcsa, a végén mondani kéne, hogy kész vagyok, menjünk. mondjuk nagyon sokáig méricskél, olyan 50 mutánst biztosan ki kell lőni.
megvannak a mérések, és a forest anomáliánál ad spec eszközt.
Dr. Akula: ILt én egyes lövésben de félautomataként (gyorsklikk) használtam Jupiterben, úgy pillanatok alatt ment le. 100 méterre pontatlan volt, és kellett sokat lőni. meg mutánsokra vadásztam vele válról automata üzemmódban. de, 600 lövés az sok.
Thundert én speciális missziókra használtam, avagy városi harcra leginkább Pripatyban. 40 zombi egy irodaházban, Thunder oda a tökéletes. vagy a PKM
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
virkir: magyarításnál álmokat le kell tiltani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Pánik a memóriapiacon
- EAFC 26
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Dacia topic
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bang&Olufsen Beoplay EX füles
- karcos Lenovo M920q Mini PC - Core i5 8500T - 16Gb ram - 256GB NVMe - számla + gar
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- SK Hynix 16GB DDR5 4800Mhz laptop ram több db!
- HP ProDesk 400 G6 mini - Core i3 10100T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -gyári WIFI - számla is -1 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB + 32SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4045, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
shield