Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
proci985
üzenetére
Most fordítva próbáltam, a második hellyel kezdtem, és most sikerült mindkét helyszínen megcsinálni, küldetés is meglett. Már ilyen science badget is kaptam.
Szereztem már új őrséget is nekik, meg egy csomó dolgot is megcsináltam, de még mindig nem adják oda azt a különleges szkennert, ami kell a hűtő tornyokhoz...
-
Dr. Akula
félisten
válasz
proci985
üzenetére
Egyes lövésekben használom az IL86-ot, mivel az csak abban jó, ezt írja a leírása is. Sniperkedni úgyse szoktak golyószóró üzemmódban, SVD-vel se.
Pontosságban nem sokkal jobb az AK-knál (leírás szerint), ehhez képest 4x szkópnál kisebb a melléhordása mint az AK-nak 1.6x-nál, és jóval kisebb a recoilja. A Thunder 5.45 meg golyószóró, viszont pikpak leamortizálódik, mindig kell egy javítóember a közelben - ez meg nem a Stalker sajátossága.
Akkor már inkább GP37, amivel csak 1 baj van: NATO skulós, és nem lehet átcsövezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Eredeti játékok OFF topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen videókártyát?
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
- Ha mindkettőt viszed, 170ért tied! - Apple Thunderbolt Display
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pontosságban nem sokkal jobb az AK-knál (leírás szerint), ehhez képest 4x szkópnál kisebb a melléhordása mint az AK-nak 1.6x-nál, és jóval kisebb a recoilja. A Thunder 5.45 meg golyószóró, viszont pikpak leamortizálódik, mindig kell egy javítóember a közelben - ez meg nem a Stalker sajátossága.
shield