- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
RobberBaron #19186 üzenetére
Mar en is uzembe helyeztem, lam hogy teljesit
Ugy tunik, hogy elcseszi a kulon sorokat, mindent egymas utan tesz be, nem tetszik...es meg nem is tudom, hogy valamit forditott-e, nekem nem mukodik, nem forditott, sot ki is akadt...
Dodo azert te probalgasd, hatha valahogy nyelbe utod, en inkabb forditok, nem vacakolok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Béta iOS-t használók topikja
- E-roller topik
- Milyen egeret válasszak?
- Indulhat a hardverparti!
- Tőzsde és gazdaság
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 3D nyomtatás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest