- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
hubai1979 #18194 üzenetére
Amit linkeltél az csak az invertory módosításához van, de ehhez a modhoz.
Átmentem a SoC topikba, nehogy a fenekünkbe rúgjanak.
Oda beraktam a LEGENDARY letöltési linkjét és a patch-ek és a fordítás linkjét is.Más: Nem tudom mennyit segít a vinyó töredezésmentesítése a Stalkerek futtatásánál. Sokszor szokott kaparni a vinyón amikor megtorpan a játék. Azért 4GB memória elég lehetne neki. Az 500Gb-os vinyón nagy takarítást csináltam, de így is félig van. Bele őszülök mire ezzel végez.
-
törölt tag
Lassan a végére érek a WiP-nak, gondoltam újra nekiállok az alapjátéknak, vagyis a Miserynek, mert az is alapjáték csak nehezebb, pár új cucc, meg fasza graf. Csak ugye rohadtul bugzik a magyarítással sajnos, hiába alapjáték.
-
shield
Topikgazda
válasz
hubai1979 #18188 üzenetére
Az első mod méretére mondtam a 13MB-ot. Van fent több jó mod, az Omega-t néztem ki magamnak, több mint 2Gb és 10kbit/s lenne a letöltés. Valahol máshol kell ráakadni.
rétisün ment a privi. Már majdnem összejött, hogy az oldalamról lehessen lehúzni, de megint szívat valami apróság.
De legalább a Legendary kezdő oldala már látszik.
-
op.erik
aktív tag
Tudja esetleg valaki, melyik fájlban lehet módosítani SGM 2.2-ben a zombik leölésének mennyiségét? A configban kell vagy ez egy script fájl?
-
rétisün
veterán
válasz
marked one94 #18186 üzenetére
-
rétisün
veterán
válasz
marked one94 #18184 üzenetére
zatonban: a cementgyár alatt, mocsárban (ahol a heli van), fenyőtölgynél, jupiterben: lápos, betonkád, kőfejtő, rendellenes liget anomáliákban találhatsz.
azért hátránya is van, ha 4 mberrel indulsz neki, mert szeretnek meghalni útközben, szóval ha mindenkivel át akarsz érni, bizony sokszor neked rájuk vigyázni.
-
törölt tag
válasz
marked one94 #18181 üzenetére
-Te.
-Zulu fent a toronyban a Janov állomás mellett.
-Vánó akinek elintézted a banditás balhéját és ott van a Janov állomáson.
-Kósza aki a monolithos csávó és besegítetted valamelyik frakcióhoz, annak az ajtaja előtt áll Janov állomáson.
-Szokolov meg a helikopterpilóta a tudósbunkerban a Janov állomás mellett. -
törölt tag
válasz
marked one94 #18179 üzenetére
4-et. Te vagy az ötödik.
-
marked one94
őstag
Helló!
Hétvégén újra elkezdtem játszani az alapjátékkal, és az szeretném megkérdezni, hogy hány embert lehet magam köré gyűjteni mikor a föld alatti átjáróban kell áthaladni. Idáig 2 embert sikerült összeszedni.
-
hubai1979
őstag
-
rétisün
veterán
a brazban nincs benne a hajnal raktáras küldi? mer' akkor megyek a zsodosokhoz, a hajnallal végeztem
-
hubai1979
őstag
válasz
shield #18166 üzenetére
A küldetéseket a magyarosítás nélkül is kriszkrasz betűkkel írja annyi jó,hogy a pda jelöli a küldetéseket.
Két új területen voltam eddig,valami zozo helyen kezdődik a játék és Cordonban vagyok most.A felső kép területén kezdődik a játék.A katonák adnak 4-5 küldit,aztán a stalkerek is körülbelül annyit. -
shield
Topikgazda
Igen, Shadow of Chernobyl mod. Fel lehet kötni a gatyót már Cordonban is, ellenfél, -veterán katona, Exoskeletonba öltözött bandita stb.. AK és társai kevesek, XM8-as és G36 amivel eredményt ellehet érni.
hubai1979 a küldetések oroszul vannak? Vannak új fegyverek és más az artikon kívűl?
-
hubai1979
őstag
Bocs,hogy most írok,a tegnap előtti módot ,amiből képeket felraktam már töröltem.Azért töröltem ,mert ilyen terminátor üzemmódba volt a karakterem ,a golyó nem fogta ,a mutánsok nem tudtak velem mit kezdeni,egy darab késsel ellehetett velük bánni,nekem meg az ilyen játék nem tetszik.Leszedtem egy újat ,amit linkeltem is,még az elején járok de már kb 13 küldit megcsináltam.Van benne mindenféle páncél,fegyver,a küldetésekről :ezt a dokumentumot elhozod innen ,Cordonba kapod a feladatot,hogy Zatonba nyírjál ki egy zsoldost,katonáknak kell segíteni,bázist elfoglalni,meg stb.Ebbe a módba kellemesen csalódtam,mert amilyen kicsi,annál jobb.Sok helyszínen még nem jártam,annyi az egészbe ami nekem nem nagyon tetszik,hogy a fegyvereknél és a páncéloknál nem lehet mindent fejleszteni.
-
törölt tag
Valaki tolja notin a játékot? És milyen gpuval milyen beállításokkal miket produkál a játék?
-
shield
Topikgazda
válasz
Balathruin #18151 üzenetére
Nekem egyenlőre tetszik a mod. Kicsit furcsa volt amikor fegyver nélkül mentem Fürgét kiszabadítani, de a három Stalker hamar lekapott pár banditát és már lett is fegyverem. A faluból alig jöttem ki a vasúti híd felé, már banditákat kellett leszedni és zsoldosokat, természetesen a katonák is ellenség (ha jól emlékszem volt pár monolitos is lelőve). Eddig csak a Stalkerek és a Szolgálat a haver. Nem tudom, hogy az ellen nyírja-e egymást. Fegyverek már vannak, XM8, -RPK, -G36K és stb...lehet válogatni. Jaaa...és kemény az AI pedig csak Stalker szinten nyomom.
Telda köszi a segítséget. Kapásból csak ezt a linket tudom most ajánlani.LEGENDARY Én a torrentet kedvelem, ott biztos a letöltés. Ha találok hozzá másik linket akkor akkor azt is megadom.
rétisün ha szükség van rá akkor felrakom valahová. Későbbiekben az oldalamon lesz elérhető. Még nagyon sok munka lesz vele az arsenal_mod és egy másik mod miatt. Lehet hogy nem lesz teljes, sajnos a WiP is ez miatt nem teljes, de ami tőlem telik megteszem. Sajnos a bevezető videónál és a beszédnél nem jelenik meg a felirat (az angollal megy), de ez annyira nem meghatározó. Szerintem ez is majd megoldódik a későbbiekben. Amit még nem tudok, hogy ahogy változni fog a fordítás azt úgy jeleníti-e meg vagy marad a már mentett állapot. A Braz simán kezelte.
-
törölt tag
Ok. Mert le van gyilkolva teljesen a ruhám és így a tonna zsoldos ellen nem sokra megyek, de még a laboratóriumba se ha lemegyek.
Egyébként elég idegesítő a mod spawnolása, leszedtem a két ártatlan zsoldos, vártam fél órát semmi több, kizsebeltem őket, bóklászok még és hirtelen előugrik 14 zsoldos. Éppen annyi előnyöm volt hogy elfussak, egy lövéses halál van.
Az izlomoknál még vicces volt mikor beteleportál 30-at és odakúrsz egy gránátot had fröcsögjenek, de ez így már fárasztó. -
törölt tag
Hogy a pélóba kell WiP-ba Pripyatba bejutni a mosodába? Oda mutatja az embereket, de nem lehet bemenni.
-
shield
Topikgazda
válasz
rétisün #18142 üzenetére
"sikerült valakinek összeszedni a braz-ban a 12 gps-konduktort"
Viccelsz, nekem csak 5 van? Pedig már csak pripyatban vadászgatok. Fogalmam sincs hol találtál ennyit.
Nem is emlékszem, hogy ezt az 5 darabot hol szedtem össze.Más: közben elkezdtem a SoC-LEGENDARY-t, kissé idegesítő benne, hogy dülöngél a karakter. Van erre lehetőség, hogy ezt mérsékelni lehessen, gondolok valami adat átírására? Nagy mágus vagy ebben, biztos tudsz valami megoldást rá.
Gyorsan összeraktam hozzá egy fordítást, persze még messze van a 100%-tól az arsenal_mod és a fegyver fájl miatt és van még egy fájl amit fordítani kellene. A videó feliratozás nem megy a (magyar), Ficsoport tudna ebben segíteni de mostanában erre nem számíthatok.
-
McTuja
tag
válasz
rétisün #18147 üzenetére
Nem ehet kiszedni az energia italbo azt a 70% aohot mert dölöngél mint álat meg elfogy az energia ha nyomok eletet meg kötszert a kajáro nem is bezelvenem is löszer van nalam hanem kaja mert mozogni sem tud a mocskos fajtáját a mekis csávo talalta ki ezt a modot hogy a keze száradna e mikor eszik
-
rétisün
veterán
válasz
McTuja #18145 üzenetére
igen, néztem ott is, de nem volt
az sgm 2.2-re (meg az arra épülő enot, sniper modokra) az absolut nature lite 3-at tettem fel, az enotnak mondjuk kellett is, mert zatonban elég furcsa lila a talaj
valahol van róla kép is.
mod: a sniperben volt zatonban lila a talaj, nem az enotban.
-
McTuja
tag
1 stalker cop 1.6
2 sgm enotediton
3fix
4 magyarítás
és tána mehet fe a nature pakk?? -
rétisün
veterán
sikerült valakinek összeszedni a braz-ban a 12 gps-konduktort. ami az alternatív gps-konduktorhoz kell? már pripjatyban vagyok, de 11 van csak meg, igaz itt találtam 4-et, több valószínűleg nem is lesz, sajna zatonban+jupiterben csak 7-et bírtam összeszedni....
-
McTuja
tag
válasz
galaktikus #18138 üzenetére
xd az jó mert nekem tejes dinamikan is kifagy
-
McTuja
tag
szintén wip mod és elinditom megy faxa minden berakom tejjes dinamiusba éés leál
-
galaktikus
aktív tag
Nekem egyszerűen nem akar működni a way in pripyat mod, sem a magyarítás.. kitömörítem a játék mappába mindkettőt, az ltx.-ben átírom amit kell és nem történik semmi..
Elindul simán az alapjáték és nem látok semmi különbséget.. -
hubai1979
őstag
_ Most töltöttem le ezt a játékot,akit érdekel töltse le,még én nem játszottam vele sokat,de eddig működik.
-
törölt tag
Kiderült még sincs kicsumázva a játék, mert nem állítottam be mindent nem figyeltem oda. Na most már tényleg ki lett pakolva csutra. Eredmény: akadozás, 20 FPS és az 1 Giga vram úgy elfogyott mint a SZAR! És ez a WiP, tehát még grafikai mod sincs benne tudtommal.
Most ilyenkor mi van? Ezzel kizárt, hogy én 3 monitoron játsszak, tehát az már tutira kilőve.
Remélem a 480 elég erős lesz hozzá, hogy így csumázva felmenjen a 40 FPS körüli játszható szintre. És vajon a másfél Giga vram elég lesz?
Sajnos az a kari a 384 bit ellenére nem büszkélkedhet bazi sok sávszéllel se, mert szemét lassan képes csak a ramokat hajtani. -
rétisün
veterán
átértem prijatyba, itt végre a nap is süt
(mindenki átért velem
)
viszont bagoly nem akarja adni a svarogos küldit (talán az sgm 2.2-ben jártam így) és nem tudom majd megvizsgálni a furcsa anomáliát, amiből katonák potyognak.
-
törölt tag
Tolja itt valaki nVidiával a játékot? Van amúgy anomálisa, lassulás? Mivel AMD-s a játék....
-
törölt tag
Ez a DX11 nem tudom miért rajság, én nem látok semmivel se többet csak hogy a napfény kicsit másabb, meg az árnyékok. Viszont sok NPC meg tereptárgy amire rásüt a nap olyan hulladékul fénylik, mintha 1000 lámpa világítaná meg. Ez inkább gagyi, mint fasza.
Viszont az E8400 meg a 6870 alapon viszi. Csuton és fHD. Azt nem mondom, hogy sok szörnynél nem fog beakadozni, de kint a réten nem akad. Nem tudok sebességet mondani, mert még Afterburner nincs fent. Op rendszert cseréltem. -
op.erik
aktív tag
válasz
Physicist03 #18122 üzenetére
köszi
akkor nem gáz, ha lehentelem az összes Wage-s fószert...
-
op.erik
aktív tag
Agropomot érinti valamilyen küldetés a helikopterek vizsgálatán kívül?
-
pvtneo
csendes tag
Asszem f12-t kell nyomni, de guglizd meg, én is rég tettem már fel.
-
McTuja
tag
válasz
dodopek #18114 üzenetére
Na még 1 kérdés tán az utolsó
huhu örüljetek :p
Na beteszem a gépbe a dvd olvasó iró cuccot mert sosincs bennt csak ha telepítek és ha minden baba akkor beteszem azt a ... windows lemezt de nem akarja feltelepíteni ennek miaz oka ujrainditom ugye akkor bootonia kéne hogy telepítsen de ámbár ez nem megy végbe hanem betölti a windowst és mintha a lemez nem lenne bennt 5let ?
ja a másik beállitom hogy cd ről buttojonn a bios ba de mikor ujra van inditva a gép persze amikor kiirja hogy save akkor yes-t nyomok hoyg elemtse és utána sem tölti :'( -
McTuja
tag
csak 1 meghajtóm van a D c nincs
csak a d meghajtóv ez gond lehet mi mindjá letörlök mindent és megpróbálom ujratenni bár elveszik minden adat de ki bánja
-
dodopek
addikt
válasz
Balathruin #18113 üzenetére
vagy foglalat...
-
rétisün
veterán
válasz
Balathruin #18108 üzenetére
futtass egy hdsentinelt, cseréld ki a vinyó adatkábelét, vagy dugd az alaplapon másik csatlakozóba.
(#18109) dodopek: lassú voltam
(#18110) Balathruin: nem olyan csatlakozó. aminek van egy kis pöcke, ami beakad, azért jön ki nehezen? az újabb kabelek már ilyenek, ha jól emlékszem még a gépszerelgetős időkből
-
dodopek
addikt
válasz
Balathruin #18108 üzenetére
Másik csatlakozóba próbáltad az alaplapon? Lehet, hogy a lap kezd el elszállni...
Esetleg egy HD sentinel tesztet megérné ráengedni. Kondíció, állapotfelmérés, ilyesmi...
-
Balathruin
veterán
Ismét off, de kezd már idegesíteni...
Mostanság egyre többször fagy le a gép, de ami még ennél is aggasztóbb, hogy újraindítás után nem érzékeli a vinyót. Nos ilyenkor oldallap le, kihúz, visszadug (mindig más tápkábellel), Bios ellenőrzés, hogy jó-e, majd később újra...
Mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Autós kamerák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest