Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
rétisün #19069 üzenetére
Én is a legendary-t tolom, nekem nagyon bejött. Sajnos eddig a szinkron feliratot nem tudtam összehozni és még valahol van angol szöveg amit eddig nem találtam meg. Az OL2010-nél pedig működik a szinkron felirat, igaz még angolul, de legalább megy. Mostanában kicsit gyengélkedem és nem tudok koncentrálni és nem úgy megy a munka ahogy szeretném. Azért segíteni fog az eddigi fordítás. Annyi tanácsot azért adnák a játékhoz, a távcsöves sörétes puska a leghatásosabb. A többi csúzli csak légy csípés a veterán ellenségnek, akik már az elején Kordonban is tartózkodnak. Közepes távolságban, őzsöréttel hatásos. Kissé fura a fegyverek ballanszozása és pl. az őzsörét sokkal hatásosabb mint a nagyobb gyöngy golyó vagy a tűlövedék. Pl. az XM8-as a söréteshez képest légpuska.
Jaa...és mindig résen kell lenni, mert a kipucolt területen percek múlva ellenség kerülhet a hátad mögé. Kíváncsi leszek a véleményedre.
szerk: vegyél fel társakat, ha lehet jó páncélzatúakat, 2-3 társsal kissé könnyebb, mert ők előbb észreveszik az ellent. Másik pályára átlépés után később fognak csatlakozni, nem kell foglalkozni velük. Ha elesnek akkor keresel másokat akik hajlandóak csatlakozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AM4 ROG félkonfig eladó!B550,r7 5800x,32gb RAM
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ROG Flow X13 GV301QE 13.4" FHD+ IPS érintő Ryzen 9 5900HS RTX 3050Ti 16GB 512GB aktív toll+fólia gar
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- Hibátlan GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti 12GB GAMING OC Eladó - Garancia 2027/01/29-ig! Alza vásárlás
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest