- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
rétisün #19069 üzenetére
Én is a legendary-t tolom, nekem nagyon bejött. Sajnos eddig a szinkron feliratot nem tudtam összehozni és még valahol van angol szöveg amit eddig nem találtam meg. Az OL2010-nél pedig működik a szinkron felirat, igaz még angolul, de legalább megy. Mostanában kicsit gyengélkedem és nem tudok koncentrálni és nem úgy megy a munka ahogy szeretném. Azért segíteni fog az eddigi fordítás. Annyi tanácsot azért adnák a játékhoz, a távcsöves sörétes puska a leghatásosabb. A többi csúzli csak légy csípés a veterán ellenségnek, akik már az elején Kordonban is tartózkodnak. Közepes távolságban, őzsöréttel hatásos. Kissé fura a fegyverek ballanszozása és pl. az őzsörét sokkal hatásosabb mint a nagyobb gyöngy golyó vagy a tűlövedék. Pl. az XM8-as a söréteshez képest légpuska.
Jaa...és mindig résen kell lenni, mert a kipucolt területen percek múlva ellenség kerülhet a hátad mögé. Kíváncsi leszek a véleményedre.
szerk: vegyél fel társakat, ha lehet jó páncélzatúakat, 2-3 társsal kissé könnyebb, mert ők előbb észreveszik az ellent. Másik pályára átlépés után később fognak csatlakozni, nem kell foglalkozni velük. Ha elesnek akkor keresel másokat akik hajlandóak csatlakozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Battlefield 6
- Spórolós topik
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- Gyúrósok ide!
- Linux felhasználók OFF topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Lenovo T580 eladó! Magas minőségben felújítva, 1 év garanciával, számlával
- Gigabyte X870 Aorus Elite Wifi7 - Hajlott PIN + 1 érdekesség - Garis!
- Eladó konfig! I5-12400F 512GB SSD 32GB DDR4 RX6700XT 12GB!
- HP PROOBOOK 445 G10 ELADÓ
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra - GYÁRTÓI garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest