- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sunrider987
tag
Az a beegetett story reward, az mindig ott lesz, de vannak olyan stashek ahol szinten adja es lesser zonebol kiszabadulva elmehetsz erte anelkul hogy a storyval haladnal. A SPAS nekem random drop volt amikor lesser zonebol kijutva probaltam swampot elerni amig ra nem jottem hogy az a masodik akadaly, csak a wild island story szegmens utan lehet oda bejutni nekem meg kelett volna a Weird Water meg a Clusterfuck
Szerintem kar a Dniprot elkalibralni, nekem az AKM-et valtotta es teljesen jo armor piercing loszerrel 1-2 fejlovessel viszi az exo monolithokat, 7.62nek elsore ott az SVDM amibol kapsz story rewardot is , utana meg ott a SVU Mk3 amibol szinten van story rewardLynx neven es van stash drop rewardkent is( na ez a legbetegebb jumping puzzle amit a jatekba raktak, szerintem a dev aki kitalalta azt fejreejtettek es ugymaradt... akit erdekelWhip neven )red forestbe a kofejto gep tetejen van hajra hajra
Nekem eladasra a ruhak>artifactek> fegyverek a sorrend, artifact minden ami nem legalabb medium, de pl most 1.02 utan baromi sok moonlight artifactot sikerult talaljak valahogy, adott pillanatban 5x volt a zsakban nalam, amugy itt egy apro okossag en is lattam/tanultam mastol, 2 detectort kell hasznalni a Hilka-t es a Beart, a Hilka 100 meterrol detektal aztan 50 meternel atvaltani a macira az megmutatja a tobbit... full vanila vegigjatszasban 650k volt a legtobb penzem eddig aztan elolvadt amikor a dnipro+svu mk3+diamond exot upgradeltem kicsit a harpianal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest