Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
rTorrent / libTorrent
Új hozzászólás Aktív témák
-
chros
őstag
válasz
mZoleee #2271 üzenetére
Ha van "dig" parancsod, akkor igen, csak masold be es "csokold meg"
(Azert probald ki parancssorban elobb, hogy a kapcsolok is mukodnek e.)
(#2272) ztsoft: "vannak olyan letöltők (99%-on állnak), akik tőlem egy byte-ot sem vittek, de csatlakoznak hozzám"
Ez pl. lehet egy "kozismert" rtorrent bug (a leacher-ek reszerol). Milyen torrent kliensek ezek? (rtorrernt / utorrent / transmission/ stb.)
-
chros
őstag
válasz
mZoleee #2267 üzenetére
"dobja az összes peert és nem is csatlakozik senkihez, ameddig nem nyomok egy START/STOP-ot az összes torrentnek"
Ez nagyon fura, mert az elmult 5 evben, en nem vettem eszre semmi hasonlot nalam (ugyan ruTorrent-et nem hasznalok), s itt sem emlekszem ilyen hiba jelentesre. Nalam is dhcp van, valtozo IP-vel.
Mas valaki tapasztalt ilyen hibat?
"Esetleg valahogy automatikusan bontsa a peer kapcsolatot és hozza létre.. vagy nem tudom"
Script-elni szerintem le lehetne, de inkabb azt kene kideriteni, hogy mitol van ez nalad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest