Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
-
LOGOUT
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila206
tag
Sziasztok!
Egy 8/3-as netem van és az alábbi problémám lenne: A routerem típusa: tpl-link wr743nd.
Kábelen hasít ezerrel a net (a max értékeket kapom le és fel egyaránt), de wifin a letöltés 60-250kB/sec-es értéknék körül van (inkább megakad olyan 70kB/secnél). A feltöltés ezzel szemben maximális sávszélen megy (350KB/secel), csak a letöltésnél van gondom. Resetelés és firmware frissítéssel is próbálkoztam de nincs javulás. Csatornaváltás nem segített, full térerővel próbálkoztam.
Garancia még van rajta, vigyem vissza, vagy lehet vele még ügyeskedni?Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest