Új hozzászólás Aktív témák

• pappy91

csendes tag

Sziasztok!

Egy kis segitségre lenne szükségem, a routerem hol 678-as, hol 691-es hibát dob és nem igazán találtam rmeg eddig a hiba okát.
    A történet dióhéjban annyi, hogy van egy "remek" Xiaomi Mi R3P Pro routerem, amit egy éjszakai áramszünet után újra kellett flashelnem és azóta nem sikerül csatlakoznom vele az internetre. Alapvetően jó router, az utóbbi fél évben működött hibátlanul, talán ez a második vagy harmadik eset, hogy gondol egyet és meghal, ilyenkor újraflashelés megoldja a problémát..

Amikor megadom a szolgáltatótól kapott nevet és jelszót próbál connectelni, majd a "Can't dial" hibaüzenetet kapom.
    Amennyire tudom a fenti hibakódok elvileg a felhasználónév/jelszó hibát jelentenek, viszont biztos, hogy nem ez a probléma, mert kipróbáltam gépen sima PPPoE kapcsolat létrehozással sikerült csatlakoznom, valamint másik routerrel is.
    Ideiglenesen egy régi TP-Link WR741ND-t üzemeltem be a helyére, ez csatlakozik, működik.

Egyébként Digi netem van, a router előtt van még egy általuk adott Huawei router, ami bridge-ként üzemel.

Van valakinek esetleg ötlete, mi lehet a probléma? :U

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés