- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Arc összefoglaló szerkesztés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Hirdetés
-
LOGOUT
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pappy91
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segitségre lenne szükségem, a routerem hol 678-as, hol 691-es hibát dob és nem igazán találtam rmeg eddig a hiba okát.
A történet dióhéjban annyi, hogy van egy "remek" Xiaomi Mi R3P Pro routerem, amit egy éjszakai áramszünet után újra kellett flashelnem és azóta nem sikerül csatlakoznom vele az internetre. Alapvetően jó router, az utóbbi fél évben működött hibátlanul, talán ez a második vagy harmadik eset, hogy gondol egyet és meghal, ilyenkor újraflashelés megoldja a problémát..Amikor megadom a szolgáltatótól kapott nevet és jelszót próbál connectelni, majd a "Can't dial" hibaüzenetet kapom.
Amennyire tudom a fenti hibakódok elvileg a felhasználónév/jelszó hibát jelentenek, viszont biztos, hogy nem ez a probléma, mert kipróbáltam gépen sima PPPoE kapcsolat létrehozással sikerült csatlakoznom, valamint másik routerrel is.
Ideiglenesen egy régi TP-Link WR741ND-t üzemeltem be a helyére, ez csatlakozik, működik.Egyébként Digi netem van, a router előtt van még egy általuk adott Huawei router, ami bridge-ként üzemel.
Van valakinek esetleg ötlete, mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AliExpress tapasztalatok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest