Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
mityku
aktív tag
-
Waterman
aktív tag
Szerintem ez jó vétel,ennyit megér,hogy nem kell vagdosni,tekerni.2 IDE és 1 FLOPPY kábel bruttó 2430Ft.
http://www.mico.hu/arlista.html?page=26 -
Sianis
addikt
-
vjannus
aktív tag
segítenétek ha egy pár oldalt mondtok azt is megköszönném [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=65938&start=0#msg2[/L]
-
Sianis
addikt
komprommiszumot kötök őrültségem és józan és között és maradok kettőnél...
-
Sianis
addikt
nos, van valaki aki tutira tudja, hogy most kell 3-4 esével vágni, vagy jó az egyesével szabás is, mert tekerés után sztem az árnyékolás már úgyis mindegy! szerintem teljesen mindegy hogy vágom mert a gyárki kábelek is egyesével vannak és mégsincs semmibajuk..
-
Sianis
addikt
he-he nem lakom Bp-n :DD
de idehaza is betudom szerezni, van mindenféle ismerősöm... -
harry
veterán
A 2500 télleg drága, mondjuk én nem egészen ennyiért vettem :U De pl a Galaxy disco-ban lehet kapni UV-s festéket kisebb kiszerelésben is:
[L]http://www.galaxis.hu/index2/index2.htm[/L]
pl 50 ml netto 380. Ez elég a kábelek lekenésére. -
Sianis
addikt
jó kérdés, de a kolléga egyszálas verziónál sem észlel semmi problémát, de erről valami zseni nyilatkozhatna...aki azt mondja, hogy igen így kell, nem azt, hogy szerintem...:( Sajna az ilyen emberek velünk nem foglalkoznak :( :( :(
-
Arnold2
őstag
Tudom már lemaradtam, de én ugy tudtam hogy 3szálanként kell felvágni az árnyékolás miatt! Nem?
-
Sianis
addikt
nekem sok az a 2500ft, és én inkább szeretem az ilyeket házilag kidolgozni, mert egészen más íze van az egésznek, ha a te verejtéked szárad a munkán
-
harry
veterán
Visszatérve a kábelra, a radikalmod oldalán lehet rendelni (illetve a moddingklubban is lehet vásárolni) UV érzékeny kötegelőket. Nekem nagyon tetszik :D . 2500 HUF egy csomag, zöld. Van sima (nem UV) fekete is, ez 2000 HUF.
-
Sianis
addikt
Nem tom nekem milyen hosszú, de nm túlzottan, éppen annyira elég, hogy elérjen oda ahova kell. ha meg kell majd hoszabb akkor veszek és azt is roundolom, de előbb a gyárikat műtöm meg! Na ugye csak jó lett ez a topic, mindegy hogy néhol off, engem nem is izgat, lényeg, hogy valahol a kábel körül forogjon, hiszen kábel nélkül mit sem ér a szuper turbó gép, és a csodálatos házmodding...:DD
-
Sianis
addikt
nekem a cd meghajtókat és a Racket kéne festeni, vmi szürkére....csak msot nincs rá időm...
-
Sianis
addikt
de amúgy huhúú de szépen néz ki, nekem legalábbis nagyon bejön! én is majd valami ilyesmit akarok csinálni, csak előtte érettségi és vízhűtés, meg round cabel mod :DD
-
baliii
senior tag
a szigszalag ronda, de az alap, arra kell szvsz raepiteni a dekoraciot...
en sem a szigszalagosat hasznalom naturan, zuhanycso van rajta
apropo, ird meg a linkben megadott topikba az ott talalhato hazrol a velemenyedet lecci
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=56468&start=0#msg15[/L] -
harry
veterán
Hi, itt van néhány kép a gépemről. Jelenleg UV érzékeny kötegelő van rájuk húzva, ezért van úgy rendezve, h látszódjanak. Az utolsó képen a régi állapot látható (ezért van minden kábel elrejtve)
[L]http://kep.tar.hu/horvtam/index.phtml?aid=27653687[/L] -
Sianis
addikt
Szerintem sem lesz semmi baja ha egyesével vágom...
-
Sianis
addikt
Én valószínű, hogy azsugorcsöves megoldást választom! Nem olyan nehéz dolog, és tartós is....képeket majd mellékelem! Amúgy a gyári kábelekte mit húznak, milyen műanyagot?
-
Sianis
addikt
Francért nem tudnak róla kitenni képet! Nagy luxus lenne, hogy megerőltessék magukat! Köszike az infokat, ki tud erről az árnyékolós dologról valamit? Tényleg így van, vagy nyeshetem egyesével?
-
-
moonman
titán
Most már csinálok egy képet a rendberakott gépemről is mert szégyenben maradok :)
-
Mec
senior tag
A különbség szemmel látható. :D
-
moonman
titán
:DDD

-
Mec
senior tag

-
Mec
senior tag
80 eresnél hiába párosával, vagy esetleg 4-esével vágod fel. Annál a lényeg az lenne, hogy az erek egymáshoz képest legyenek árnyékolva. Már pedig ha felvágod, akkor kb annyit ér, mintha 40 eressel tennéd ugyanezt...
Érdemesebb szerezni 90 centis 80 ereset és elrejteni az alaplap alá. (nézd meg a honlapomon a Codegen 7014 képek között). -
harry
veterán
mod.lap.hu -> modderek -> szinte minden második modder csinált már ilyet, de azért elmondom az elképzelésemet.
Először talán egy 40eres kábellel próbálkozz, ezt egyszerűbb megcsinálni. 80eresnél fontos, hogy párosával válaszd el az ereket mert elvileg minden második szál árnyékolás (én legalábbis úgy tudom). Én 4 erenként vágtam fel. Fogj egy hegyes/szúros tárgyat pl tű, olló, kés, szike, nyisd meg a szigetelést. Fontos, hogy ne vágd végig, hanem inkább finoman tépd, így kisebb a valószínűsége, hogy megvágod az éreken a szigetelést. Ezután kösd össze kötözővel, vagy pl 3 helyen szigszalaggal (én azért nem tekertem be az egészet szigszalaggal, mert úgy túl merev; nehezebb hajlítani). De lehet venni gégecsövet is pl itt árulnak szép kéket:
[L]http://www.pentacomp.hu[/L]
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
de az úgy igénytelen, én felvágdosom erenként, akármennyi időbe is tellik, és csak találok valami menő burkolót hozzá...
-
mormota
senior tag
5-10 erenként felvágod a kábelt, és összeszigszallagozod. pont.
-
moonman
titán
Azt a 2-3ezer forintot nekem megéri. Nem pöcsölök vele.
-
Mec
senior tag
www.baliii.fw.hu -
gery03
senior tag
Van egy csomó erről szóló cikk, mod stb. Mért nem keresel utána? Nem csak a prohardveren.
Megoldható úgy, hogy felvagdosod 2-3 erenként, és szigszalaggal körbetekered. Olyan színűvel, amilyennel akarod. Ha nincs Szigsz., akkor elég lehet csak kábelkötegelővel összefogatni. De nemrégen volt egy topic, ahol egy srác árult round kábelhez bevonó cuccokat. Pl pvc, meg fémháló.
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
Sziasztok!!!
Várnám az 5leteket, hogy hogyan lehetne a hagyomás kábelből kereket csinálni!
Aktív témák
- Autós topik
- Sorozatok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Cyberpunk 2077
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Corsair Hydro Series, H115i RGB PLATINUM, 280mm Radiator, Dual 140mm PWM fans, Liquid CPU Cooler
- 3 db tokos ventilátor készlet 120 x 120 mm Pro Gaming ARGB, PWM vezérlő, távirányító
- Corsair Obsidian 250D Mini-ITX ház+Chieftec CTG-500-80P 500W tápegység (80 Plus)
- NJOY Titan+ 600 (80 Plus Bronze 600W ATX tápegység
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256-500SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest