Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
Aktív témák
-
harry
veterán
mod.lap.hu -> modderek -> szinte minden második modder csinált már ilyet, de azért elmondom az elképzelésemet.
Először talán egy 40eres kábellel próbálkozz, ezt egyszerűbb megcsinálni. 80eresnél fontos, hogy párosával válaszd el az ereket mert elvileg minden második szál árnyékolás (én legalábbis úgy tudom). Én 4 erenként vágtam fel. Fogj egy hegyes/szúros tárgyat pl tű, olló, kés, szike, nyisd meg a szigetelést. Fontos, hogy ne vágd végig, hanem inkább finoman tépd, így kisebb a valószínűsége, hogy megvágod az éreken a szigetelést. Ezután kösd össze kötözővel, vagy pl 3 helyen szigszalaggal (én azért nem tekertem be az egészet szigszalaggal, mert úgy túl merev; nehezebb hajlítani). De lehet venni gégecsövet is pl itt árulnak szép kéket:
[L]http://www.pentacomp.hu[/L]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Háztartási gépek
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Wise (ex-TransferWise)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- 3 db tokos ventilátor készlet 120 x 120 mm Pro Gaming ARGB, PWM vezérlő, távirányító
- 27% - Corsair iCUE XC7 RGB ELITE LCD CPU vízhűtés blokk
- ID Cooling Frozn A610 minden tartozékával, jótállással
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD Moduláris Tápegység
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest