Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
roPHka
senior tag
egyebet hallgatok pl Kornon kívül vagy ilyeneken?
kicsit más műfaj, bár ez is alter, lehet sokaknak tetszenne:
kicsit megpróbálom őket behatárolni
Underoath (screamo, emocore)
Blindside (rock)
Thrice (punk-rock)
The Early November (emo-rock)
Adema (hmm, végülis rock)
Element Eighty (rock)
Shai Hulud (hardcore)
The Used (emorock)
ilyeneket hallgat valaki? -
roPHka
senior tag
én szeretem a fent említett bandákat, sok jó számuk van.
végülis sok alter zenét meghallgatok. ska-punk-rock-metal zenéket szeretem, és ezeken belül sok ''műfajt''. a death, black, dark, gothic metalt nem igazán preferálom, az nem az én világom. inkább maradok az emo-hc, vagy emo-rock számoknál -
AND1
őstag
Remélem még sok hasonló Counterfeit, Pollution, Stuck szintü szám lesz...mert visszajött a régi gitáros. Szal esély megvan rá megint..
Egy régi PH-s.
-
AND1
őstag
Új KoRn albumhoz mit szóltok? Take A Look In The Mirror. Hm?
Hát nekem 1-2 szám bejön. De inkább maradok a régi lemezeiknél.Egy régi PH-s.
-
Dilikutya
félisten
Underoath... hmmm az emocore-ról nekem a Hot Water Music, és semmi más... az Underoath-ot szvsz nem tartanám emo zenekarnak. de hogy mi is, jó kérdés. nem igazán rajongok a modern irányzatokért, de ez bejön. Inkább dallamos HC, talán, vagy emós HC az új ''They're Only Chasing Safety'' lemezük egy kellemes nyáresti hallgatnivaló, maxon nyitott ablakkal na szóval ha emocore, akkor Hot Water Music. Mindenkinek ajánlani tudom a 2002-es ''Caution'' c. lemezüket, vagy a 2001-es ''A Flight and a Crash''-t
kicsit más műfaj, de esetleg érdeklődésre tarthat számot: Bővebben: link
mp3-akat is lehet tőlük letölteni. isten funk rock, sztem jobb mint a Hooligans-RHCP együttvéve bár véleményem szerint náluk nem nehéz jobbnak lenni, na szóval ez yooNem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
benyo
tag
úgy emlékszem megvan, de asszem nem sokat hallgattam, tán 1x-2x mos nem is tudnék mondani róla sok mindent, de előkaparom majd.szvsz nincs már bennük az a újdonság varázsa v mi a fene...minden ott van a helyén, talán naon is .de mondom meghallgatom, ha megtalálom
exodus,lagwagon, morbid angel, sacred reich,
blind myself,in flames,superjoint ritual, damageplan,
danzig,motörhead,agnostic front,opeth,
testament,pro-pain,soilwork,
static-x
<BR><BR>[Szerkesztve]
[Szerkesztve]HAÉRTMIGO
-
Gorneck
legenda
Király, sztem jobb mint az előtte lévő...Bár a Kornból bármelyik jöhet imádom!
Korn - A Bunch Of Rarities
KoRn - All In The Family Remixes
Korn - Dusk Till Dawn
Korn - Find The Unvidables
KoRn - Follow The Leader
Korn - Golden Collection
Korn - Good God, Got The Life
KoRn - Got The Life Single
KoRn - Issues
KoRn - Korn
KoRn - Life Is Peachy
Korn - Take a Look in the Mirror
KoRn - Twister
Korn - Ultra Rare Traxx
KoRn - Untouchables
Korn - Woodstock 99 Live
Static-X?! Sztem jó..Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
Godsmack, Insane, Hybrid, Blind Myself, Freshfabrik, Spineshank, Staind, Superbutt, Depresszió...stb Jahhh Tancsapda! És még tényleg lehetne sorolni tovább...
Punk is jó: Picsa, Macskanadrág, Alvin, Prosectura ezek között természetesen több populárist is lehetne sorolni, de nem teszem, mert sztem egyremegy és szeretem azokat is...Gorneck#1239
-
Dilikutya
félisten
Kyuss 3 lemeze mindmind alapstonermű. nekem a ''Blues for the Red Sun'' van meg, elég komoly. azt tudtad, hogy a tagok többsége (de lehet hogy mind) ma a Queens of the Stone Age-t gazdagitja? ha szereted a stonert, akkor Fu Manchu a te barátod még. ha doom, akkor meg a magyar Wall of Sleep. több nem jut eszembe, itt bőven lehet ilyenekről is kiritikákat olvasni: Bővebben: link
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
occsi
csendes tag
Eljen a CREED es a SYSTEM OF A DOWN
-
levyke
csendes tag
ocsi kull volt a koncert ?
tegnap nem kaptalak meg...levyke
-
_mt_
csendes tag
Azokról a valódi sztárokról ilyen helyen miért nem esik szó, akik már valóban évtizedek óta bizonyítottak és bizonyítanak a mai napig?
Gondolok itt magyar vonalon a TRB-re, a P.Mobilra, P.Box-ra, Lord-ra, Beatrice-re stb..
Ezek az igazi rocksztárok nem a TCS féle divatrockerek. közönség detto.
Félreértések elkerülése végett: Ha már kiragadtam a TCS-t. Akadnak nekik is kimagasló zenéik de messzen nem tettek le annyit és olyat mint a már említettek.
Na persze a divatrockerek leginkáb azokat hallgatják akiket hallanak. Ez nem feltétlenül az ő hibájuk, de attól hogy a csapból is ez folyik, ha rockról van szó feláll
a szőr a hátamon.
mottó:
''Divatember
Üres szívvel, teli zsebbel
Õ az, aki semmit nem hisz
Semmit nem mer.
Divatember
Üres fejjel, sok-sok pénzzel
Elvek nélkül
Arcod nagy csak, szánalmas vagy...''
OssianNe vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre, és elvernek a tapasztalatukkal.
-
Dilikutya
félisten
ez a ''divatrokkerek'' hibája hogy a csapból is TCS folyik Lord helyett... merthogy ők a TCS-t igénylik és nem a Lordot. érdekes hogy több TCS megy a médiában, pedig a Lord rádióbarátabb is , persze ez semmit sem von le abból, hogy nagyon jó. főleg élőben.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
benyo
tag
ez a trendi....talán...
tom de ezzel nem tudunk mit csinálni....
kérdés: ismered a tcs-t?
v:igen és annyira szeretem őket,a legjobb számuk az egyszerű dal
az ilyen típusú beszélgetéseknél kap el a hányinger, és inkább feladom.
jó én is voltam tcs koncerten sokon, meg olyan is vala h kb 15öten voltunk a zenekarral együtt...
nekik bejött, csak sok tehetséges banda meg háttérbe szorul mert nem eléggé pop zenént nyomnak
szal tényleg ördögi kör
[Szerkesztve]HAÉRTMIGO
-
-
benyo
tag
lemmy bácsi a khirály
rock&rollHAÉRTMIGO
-
benyo
tag
gorefest - false.
mos jött le
oda b@szHAÉRTMIGO
-
gyufa
tag
aljas kúszóbab, hatóságilag tilos
-
neongorack
senior tag
Úgy látom ez a topic is kihalófélben van. SAJNOS
Slipknot forever
Remélem lesz valami reakció! -
Thulcandra
senior tag
Lenne egy pár eladó Metal Hammer újságom (magyar) kifogástalan állapotba, összes 2000 -es meg a 99es utolsó 2 meg 2001ből néhány. Poszter nem mindegyikhez van. Ezen kívül nincs se vágva, se tépve, se lesörözve, semmi. Valaki vegye már meg
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
neongorack
senior tag
Látom mégis csak kezd élegetni ez a topic!
-
@rglaaf
veterán
Bathory-ról hallottatok valamit mert már rég nem hallottam felőlük vagy netán feloszlottak ,nem vagyok képben felőlük mostanában, ja és a ProPain is nagyon bejön.
PSN:BiZzare_0 ️
-
Lacza
senior tag
Ide is nézzetek be:
Bővebben: link
[Szerkesztve]Béláim!!! Gyúrunk vazze?
-
dannnnn
senior tag
huuu jo topic: Children of Bodom a kiraly
██ сәгтеук ыекшлу™ ██
-
Ice-dancer
tag
SUM41, OFFSPRING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A legértelmesebb dolog az OFF-topic szétOFFolása. Tehát hajrá!
-
Dilikutya
félisten
Bathory? Az egy egyszemélyes zenekar, Quorthon nevéhez fűződött. Nekem a Hammerheart van meg tőle, egészen különleges atmoszférája van a lemeznek. Quorthon sajnos az ősszel meghalt.
-
Zordkaszás
senior tag
Gyerünk, dr. Carter, üssük ki!! ---/|,---/|,--- bipbip-bip-... topic újraélesztve
Khm, szóval, hétvégén rammstein koncert ezerrel. PH! képviselteti magát (néhány tag formájában)?
Meg itt lesz velük az apocalyptica is█ Egyszer elmegyek érted!! Érted? █
-
Gorneck
legenda
-
Shim
őstag
Nem tudjátok esetleg a Totál Metál klub merre található? Neten semmi hasznos infót nem találtam és ma este oda kéne mennem! Előre is kösz!
Religion – causing genocides over differing imaginary friends
-
xuldar
addikt
1093 Budapest Mátyás utca 7.
Bővebben: link
Gugol a te jóbarátod...
És én vagyok a vidéki
[Szerkesztve]Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs