Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeges
senior tag
existen: szvsz a master of puppets témái nem nehezek, de bonyolultak, ezért nem könnyű ''kigyakorolni'' őket
arius: forrást nem tudok, én annak idején az ének-zene tanáromtól, meg a zongoratanáromtól rengeteget tanultam
általánosan: nekem az a tapasztalatom, hogy a zeneelmélet elsajátítása nagyban segíti az együttműködést zenekarban, az elméletet pediglen legjobban valamilyen hangszeren lehet megtanulni (erre mondjuk a zongora különösen alkalmas) -
jeges
senior tag
kiindulásnak jól hangzik...
én is zongorával kezdtem zenei általánosban (10 év)
közben meg feltűnt a bőgő, aztán a nyakamban is ragadt
alapvető összhangzattani ismeretek nem árt, a többi ''jön magától'', csak sok-sok gyakorlás kérdése a dolog
kiismerni a skálák ''működését'' a hangszeren, miegymás...
(és közben megbirkózni a víz- és vérhólyagokkal) -
-
existen
tag
arius,figy,énse tanultam,de azért szerintem igen nehéz.vannak benne olyan részek,ami egy jobb gitárosank is hetek h megtanulja
és and1:én nem arra értettem,(összehas a st.anger-el),hanem úgy magát a számot megtanulni -
swat
csendes tag
jegesen meg rajtam ki gitarozik meg a Prohardver! -en?
TrashCore...
-
jeges
senior tag
némi zeneelmélet nem ártana, mielőtt instrumentális zenéhez fogsz
skálák alapjai, kvint-kör, miegymás
ezekkel nagyon jól ''rá lehet hangolódni'' a hangszerre
no meg az sem baj, ha az ember tudja, mi hol van a hangszerén
belépő szintű hangszereket már elérhető áron (újonnan 50+ k, használtam 20-30 k) lehet kapni, később akár eladható, komolyabb hangszerhez nagyobb befektetésre leszen szükség (100+ k)
valaha én is bőgőn játszottam, év elején vettem megin' gityót, és ma már tudom, mi hiányzott addig az életemből -
swat
csendes tag
Deftones?
TrashCore...
-
swat
csendes tag
Ja. System Of A Down nagyon kiraly.. az osszes nagyon kiraly...a minap toltottem le egy 40 perces koncertet, hat, ugy nyomtak, hogy vmi hatalmas parti volt..
TrashCore...
-
-
Arius
aktív tag
System of a Dawn nem rossz még...legjobban a Forest című szám tetszik...
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache ;)
-
swat
csendes tag
Cromags-ot ismeritek? Life Of Your Own kotelezo anyag..
TrashCore...
-
Agyzuzo
addikt
Ja igen, régi bandák közül nekem még AC-DC pár száma is bejön.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Agyzuzo
addikt
Leírnád a legjobb albumaik címét, amit érdemes meghallgatni? Annyira nem ismerem őket, az új számaik nem jönnek be túlzottan.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Agyzuzo
addikt
Régebben sokat hallgattam Akela-t. Tetszik az még valakinek rajtam kívül?
-
jeges
senior tag
ehh, az új lemez nem valami jó
de már nem érhet meglepetés tőlük
az utóbbi 10 évben nem nagyon sikerült olyat alkotniuk, ami tetszett volna
de a régiek még mindig nagyon jók!
for whom the bell tolls
ride the lightning
master of puppets
battery
sanitarium
blackened
...and justice for all
harvester of sorrow
the sortest straw
enter sandman
sad but true
wherever i may roam
...hogy csak a (nekem) klasszikusokat említsem
ezek még ma is ütnek rendesen -
swat
csendes tag
Szerintem a Replika az egyik legjobb magyar ''metal'' banda.. Szerintem errol sikerult AND1-et is meggyoznom..
TrashCore...
-
existen
tag
azért a master of puppets igen nehéz szám,szerintem.
-
jeges
senior tag
egyébként, hogy on is legyek néha, most épp nofx-et hallgatok
soha nem hallottam még őket, de tetszik így elsőre
még néhányszor meg kell hallgatni -
AND1
őstag
Annyira jó ez a master of puppets, nincs benne egy fölösleges rész, nem lehet uncsizni alatt...élvezni lehet az egészet!!!
Egy régi PH-s.
-
jeges
senior tag
válasz access_denied #144 üzenetére
bion-bion!
volt egy iron maiden poszter, amit négy metal hammerből lehetett összerakni, az valami brutális méretű volt!
volt még otthon egy anthrax poszter német metal hammerből, szintén hasonló méretben - az nagyon sirály volt!
ööö...ezexerint én is ''hú, de öreg vagyok''?
mi még jártunk pestre külön ujjatlan pólókért (90-92) ! mekkora királyság volt egy-egy ilyen darab -
existen
tag
honnan lehetne szerezni bakelitet?metallica-t
-
AND1
őstag
Led Zeppelin - Kashmir
Ez is milyen régi szám,de nekem tetszikEgy régi PH-s.
-
AND1
őstag
Egy metallica bakelitet elfogadnék én is, ugyan nincs lejátszóm de kitenném a falra
Egy régi PH-s.
-
jeges
senior tag
válasz access_denied #124 üzenetére
áhhh...nem érnek semmit
500/db-ér beveszem őket
egyébként nekem is vannak otthon bakelitek, mikor a cd tömegesen kezdett bejönni, többen azért aggódtak, hogy elvesznek a nagy-nagy bakeliten jól mutató festmények, képek, stb - és milyen igaz lett
egy-egy iron maiden lemezt már csak a rajta lévő grafikák miatt is érdemes (volt)nagyban nézegetni, dehát a cd borítókhoz nagyítóra lenne szükség -
szepi79
őstag
válasz Warlock_42 #100 üzenetére
Köszi. Nekem a nightwishtől a Wishmaster jött be nagyon, az oceanborn már kevésbbé. Az új albumot még nem volt szerencsém meghallgatni, bár szívesen tenném.
''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
AND1
őstag
Javitás mielött fejbelőnének : Kurt Cobain
Egy régi PH-s.
-
AND1
őstag
Nirvana-sok figyelem. Itt egy király Kurt Conain oldal, magyar :
http://www.freesite.hu/~cobain/nyitolap.htm
Nirvana!!!Egy régi PH-s.
-
AND1
őstag
hmm...találtam egy ilyet itthon zene-bona keresglés közben. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Igazi klasszikus ez is:
Survivor - Eye Of The TigerEgy régi PH-s.
-
access_denied
senior tag
Sajnos a Load meg a Reload már nem jutott el a hifimig. Egy meghallgatás után keresztet vetettem a Metallicának. Eldivatosodtak.
-
AND1
őstag
Sztem semmi képpen ne add el őket Mert sokat veszitenél rajta. Jó lesz az majd az utókornak...fiaidnak mutathatod hogy a papa ilyet hallgatott annó
Egy régi PH-s.
-
AND1
őstag
Ugyan fiatal vagyok eléggé (19) nekem is a régebbi albumok jönnek be. Azokban valahogy van kreativitás...nemtom, én igy érzem.
Egy régi PH-s.
-
AND1
őstag
Rage Against The Machine - wake up (neo) mekkora szám!
Egy régi PH-s.
-
access_denied
senior tag
Sajna a fekete albumuk után nekem nem feküdt a Metallica. A mostani lemez keverése is elég szegényre sikeredett. Bocsánat azoktól, akik az új Metallicát részesítik előnyben. Koromnál fogva a régin nőttem fel.
Kicsit más. Sepultura 1. lemeze megvan bakeliten, emlékszem seniki sem ismerte a csapatot. Inner Self, ilyen számok.
Rengeteg bakelit maradt meg, Slayer, Kreator, Sodom, Metallica, Sepultura, Carcass, hogy csak az ismertebbeket említsem. Szerintetek ezek érnek valamit, vagy érni fognak valamit? Nem merem eladni ezeket. Annó még 1000 Ft/db áron vettem ezeket, amikor megjelentek. -
AND1
őstag
Unloco - Bruises (ost of matrix 2)
http://www.tar.hu/and1/108-unloco-bruises-mvp.mp3
...ha még jeges kivül érdekel mást is...jó kis zúzos szám!
(24h-n belül self-destruct )Egy régi PH-s.
-
jeges
senior tag
nem t'om, nekem a ''tipikus'' metallica a master of puppets, a blackened, az ...and justice for all, a for whom the bell tolls, a sanitarium, és még sokan mások
a nothin' else matters szvsz nem a csúcs, csak egy időben a csapból is az folyt...
ha már black album, akkor wherever i may roam, sad but true vagy enter sandman -
AND1
őstag
válasz access_denied #116 üzenetére
Más: Nothing Else Matters nagyon teteszik...tipikus Metallica,sosem fogom elfelejteni...örök darab
Egy régi PH-s.
-
existen
tag
jaja, a road trippin' egy jó nóta.rhcp-t azért szeretem mert gyűlölöm a világot.( NIRVANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA)
-
AND1
őstag
Ezt ki ismeri?
Unloco - Bruises
(mátrix 2 filmzene albumról)
-valami eszméletlen jó!Egy régi PH-s.
-
AND1
őstag
Peltarnak pár kép:
Az új Tomb Raider film világpremierjéről:
http://www.wireimage.com/GalleryListing.asp?navtyp=gls====31300
Angelina vehette volna lengébre isEgy régi PH-s.
-
jeges
senior tag
rhcp rulez! (flea az isten!)
egyébként meg
bad religion
toy dolls
(punk stílusban)
iron maiden (kizárólag bruce dickinsonnal)
queensryche (nem tudja, valaki, honnan lehet megszerezni az empire-t?)
the cult (ceremony, sonic temple, electric)
(heavy stílusban)
metallica (black album és előtte, ...and justice for all isten!)
slayer
(régi) anthrax (belladona-val)
(thrash-ben)
faith no more (tudom, megszűnt, attól még jók voltak)
primus (a legnagyobb bőgőjátékos a figura!)
elvis ''the king'' presley
(egyebekben)
ja, és az enola gay, amit senki nem ismer
sorrend nincs a fentiek között
most ennyi jutott eszembe, de rendeteg van még... -
Warlock_42
senior tag
Nekem a 'Living Dead Girl' jön be nagyon tőle. A klippje is állat brutális. Vmi doktort alakít az őrült fejével aki mutatványosként egy élőhalott nőt mutogat.What does the free fall feel like? Asks the boy with a spark in his eye Know why the nightingale sings Is the answer to everything
-
existen
tag
bassz,eza frantic nem nagy szám..
ezek kurvaák (metallica)
1,basznak jönni magyarországra
2,basznak csinálni egy jó albumot
3,basznak.. -
AND1
őstag
válasz Warlock_42 #100 üzenetére
Rob Zombie durva nagyon!
Hallottátok milyen király számot csinált a Mátrix 2-höz?
Rob Zombie - ReloadEgy régi PH-s.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Villanyszerelés
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest