Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
glugi
aktív tag
Látom sikerült megérteni a mondandóm/problémám lényegét. Többek között az ilyen hozzáállás és azonnali személyeskedés miatt vagyok itt egyre kevesebbet. Na nem mintha bárkinek is hiányoznék
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azt hiszem az igényeim nem túl nagyok. Igen, több szobát, szintet szeretnék vele takarítani, úgy, hogy nyilván én viszem el oda kézben, ahol szükség van rá (nem, nincs lift a házban....). Vagy épp azt mondani neki, hogy hova ne menjen.
Azt megértem, hogy biztosabb, ha frissen feltérképez, egy esetben: ha közben odakerült egy kanapé stb. a zóna közepére, bár erre meg azt mondom, hogy végül úgyis az én kockázatom....
Szerintem a hardver egész jól sikerült (első generációról van csak tapasztalatom) a kb. hasonló árú versenytársakhoz képest és az üzemeltetés sem valami egetverő összeg. Ugyanakkor a Mi Home úgy általában max. egy közepes szoftvercsomag, pedig kis odafigyeléssel lehetne sokkal-sokkal ütősebb.
Igen, van más olyan robot, ami tudja ezeket, de kétszer annyi pénzt nem fogok érte adni, az már nekem nem feltétlenül érné meg.
Úgy gondolom, hogy azért ezeket a - remélem csak átmeneti - hiányosságokat igenis érdemes megemlíteni, ha valaki vásárolni akar egy ilyen robit. Valószínűleg nem én vagyok az egyetlen ebben a k... országban, akinek ez jól jönne. Ennyi.Veszek majd még a pincébe is, nyilván...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
@ribarszki, -ACE- : rootolni és mókolni kell, de megoldható pl. a térkép kinyerése. A srácok mikor szétkapták, azt mondták, hogy factory reset után is benne marad a robotban a térkép(ek) (többesszámban hivatkoznak rá) és a logok is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Renault, Dacia topik
- Autós topik
- Projektor topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
farkas26