Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
glugi
tag
Látom sikerült megérteni a mondandóm/problémám lényegét. Többek között az ilyen hozzáállás és azonnali személyeskedés miatt vagyok itt egyre kevesebbet. Na nem mintha bárkinek is hiányoznék
Azt hiszem az igényeim nem túl nagyok. Igen, több szobát, szintet szeretnék vele takarítani, úgy, hogy nyilván én viszem el oda kézben, ahol szükség van rá (nem, nincs lift a házban....). Vagy épp azt mondani neki, hogy hova ne menjen.
Azt megértem, hogy biztosabb, ha frissen feltérképez, egy esetben: ha közben odakerült egy kanapé stb. a zóna közepére, bár erre meg azt mondom, hogy végül úgyis az én kockázatom....
Szerintem a hardver egész jól sikerült (első generációról van csak tapasztalatom) a kb. hasonló árú versenytársakhoz képest és az üzemeltetés sem valami egetverő összeg. Ugyanakkor a Mi Home úgy általában max. egy közepes szoftvercsomag, pedig kis odafigyeléssel lehetne sokkal-sokkal ütősebb.
Igen, van más olyan robot, ami tudja ezeket, de kétszer annyi pénzt nem fogok érte adni, az már nekem nem feltétlenül érné meg.
Úgy gondolom, hogy azért ezeket a - remélem csak átmeneti - hiányosságokat igenis érdemes megemlíteni, ha valaki vásárolni akar egy ilyen robit. Valószínűleg nem én vagyok az egyetlen ebben a k... országban, akinek ez jól jönne. Ennyi.Veszek majd még a pincébe is, nyilván...
@ribarszki, -ACE- : rootolni és mókolni kell, de megoldható pl. a térkép kinyerése. A srácok mikor szétkapták, azt mondták, hogy factory reset után is benne marad a robotban a térkép(ek) (többesszámban hivatkoznak rá) és a logok is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest