Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bajgunar

senior tag

válasz arcsin #30896 üzenetére

Melyik terméked nem kínai? Eleve a telefon, amiről írsz is kínai, a tv amin wifi-n nézed a netflixet, s beépített kamerával, fényérzékelővel rendelkezim is kínai, ahogy pl a klíma is, ha telóról kezeled, vagy a mosógépet is. De a számítógéped is hálózatra csatlakozik. Nekem pl a ház körüli karácsonyi rgb világítások is, mind kínai (hiába somogyi), vagy a germosztát is wifiről megy, egy hálózatról.. Igaz nem tplink, hanem asus routerrel, ami szintén kínai... :U Ezek persze mehetnek hálózatról? De egy porszívó, az véletlen se menjen hálózatra, mert kínai? Most komoly??? Szerintem elengedtem... Most ezért biztos nem csinálnék külön atombiztosított, biztonsági hálózatot, mert ráfogom, egy porszívóra, h kínai... Szerintem az fél, rejteget, akinek van félni-, rejtegetni valója...
    Majom banánra már ki sem térek.
    Én nem az vagyok, akinek majomra tellt, de banánra nem. Csak nem szeretem, ha lehúznak olyannal, mint pl egy porzsák ~6x -os áron, mintha vennék másikba egyet, hatod áron... Csak mert rátett egy plecsnit.
    Viszont nem vennék se 300, se 160k-ért egy robotporszívót, mert nekem már lélektanilag nem ér meg ennyit egyik sem. S nem mintha épp nem tehetném meg. (Persze nem vagyok kő gazdag sem). Pusztán nem is akarnék ennyit kiadni érte, csak ha már nem tudnam mire költsem a felesleges pénzem.
    Mind1. Lapozzunk.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés