Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bajgunar
senior tag
válasz
arcsin
üzenetére
Melyik terméked nem kínai? Eleve a telefon, amiről írsz is kínai, a tv amin wifi-n nézed a netflixet, s beépített kamerával, fényérzékelővel rendelkezim is kínai, ahogy pl a klíma is, ha telóról kezeled, vagy a mosógépet is. De a számítógéped is hálózatra csatlakozik. Nekem pl a ház körüli karácsonyi rgb világítások is, mind kínai (hiába somogyi), vagy a germosztát is wifiről megy, egy hálózatról.. Igaz nem tplink, hanem asus routerrel, ami szintén kínai...
Ezek persze mehetnek hálózatról? De egy porszívó, az véletlen se menjen hálózatra, mert kínai? Most komoly??? Szerintem elengedtem... Most ezért biztos nem csinálnék külön atombiztosított, biztonsági hálózatot, mert ráfogom, egy porszívóra, h kínai... Szerintem az fél, rejteget, akinek van félni-, rejtegetni valója...
Majom banánra már ki sem térek.
Én nem az vagyok, akinek majomra tellt, de banánra nem. Csak nem szeretem, ha lehúznak olyannal, mint pl egy porzsák ~6x -os áron, mintha vennék másikba egyet, hatod áron... Csak mert rátett egy plecsnit.
Viszont nem vennék se 300, se 160k-ért egy robotporszívót, mert nekem már lélektanilag nem ér meg ennyit egyik sem. S nem mintha épp nem tehetném meg. (Persze nem vagyok kő gazdag sem). Pusztán nem is akarnék ennyit kiadni érte, csak ha már nem tudnam mire költsem a felesleges pénzem.
Mind1. Lapozzunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Thule tetőcsomagtartós kerékpárszállító
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GAMING PC! ULTRA 5 225 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 550W Gold 80 Plus!
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- Bomba ár! Stonebook Pro P103B i i3-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezek persze mehetnek hálózatról? De egy porszívó, az véletlen se menjen hálózatra, mert kínai? Most komoly??? Szerintem elengedtem... Most ezért biztos nem csinálnék külön atombiztosított, biztonsági hálózatot, mert ráfogom, egy porszívóra, h kínai... Szerintem az fél, rejteget, akinek van félni-, rejtegetni valója...
farkas26