Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagesz93
addikt
Yuka 600-800 között egyébként csak az akksi mérete a különbség, vagy van más hardveres dolog is? Az akksi cserélhető, ha pl most veszek egy 600-ast, később a 800-as akksiját bele tudom tenni, vagy ennél bonyolultabb a téma? Most csak kb 200m2-re kell, de később lehet majd nagyobb területről szó, csak nem tudom mikor, egyáltalán ez a gép megéli-e azt, így lehet most csak egy 600-ast vennék.
-
sagesz93
addikt
-
sagesz93
addikt
Köszi ha megnézed nekem, a dokkolás helyén még tuti van wi-fi, tehát ha odáig elég neki, akkor jó lesz
Már csak az a kérdés milyen erős a vétele, most iphone 14 pronak még megvan a kert közepén is a jel, akkor csak meglesz a fűnyírónak is a ház falánál még...
A Yuka Mini széria is érdekes számomra, úgy látszik ez az év lesz amikor elég jó választék lesz ezekből a gépekből versenyképes áron. -
sagesz93
addikt
Sziasztok, valaki tervez idén navimow i108e-t venni? [link] idén úgy érzem eljött az ideje. Kérdés: ennek folyamatos internet kapcsolatra van szüksége? Mert a dokkolóig elér a wifi, de a kert végébe nem hiszem.
-
sagesz93
addikt
Ha jól olvastam 10 centit hagy. 1000m2 alatt csak Vision elegendő azt mondják, felette ajánlott az RTK. 5 kamerás talán? Robotporszívókból kiindulva a LIDAR nélküliek nem a legjobbak, így ez egy gyengeség lehet. De az RTK segít rajta.(nekem csak 300m2-m van, jó lenne ha tudná a dolgát magától
) -
sagesz93
addikt
Indul még egy projekt kickstarteren, airseekers tron, valaki tud róla valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4045, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
A két gép nagyjából egy kategória ha jól látom?
Már csak az a kérdés milyen erős a vétele, most iphone 14 pronak még megvan a kert közepén is a jel, akkor csak meglesz a fűnyírónak is a ház falánál még...
)