- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazon Kindle JailBreak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sagesz93 #2553 üzenetére
összeraktam faterral a hétvégén (szombaton) a fűnyírót
kellett egy kis barkács, mert nem volt áram ott, ahova a dokkolót szántam, de megoldottuk. vasárnap utólag le is betonoztam a helyét, így ez fixnek tekinthető, majd házikót is barkácsolok nekiaz egész üzembe helyezés annyira egyértelmű, hogy nem lehet elrontani. az applikáció is végig visz a folyamaton, de a user manual is. kihagyni nem lehet semmit, és szerintem hibázni se
ami nem ment elsőre, az a telefonnal irányítás a határoló vonal meghatározásához. talán azért is érzem ezt, mert siettem, le akartam tudni mihamarabb
lehet neki adni no-go zónákat a körbe kerített részeken belül, de a fix akadályokat is felismeri, mint a hinta lábai, így azokat külön nem adtam hozzá.
ahhoz, hogy állítgatni tudjam, kell neki a Bluetooth kapcsolat, azaz a gép mellett kell állni, de ha elindítom az Access+ 4G modult, akkor távolról is lehet vezérelni. szerencsére a kertben mindenhol van wifi, még ha gyenge, akkor is, így a robot ügyesen körbe ment.
ami fura volt, hogy milyen minta szerint nyír:
először elment abba a kiszögellésbe, és a narancs vonalnak megfelelően nyírta le az egész területet, majd feltette magát töltőre, és utána a faház sarkától a zöld vonalnak megfelelően is nyírt egy sort, amíg eljött a 17:00 és leállította magát.
a programban azt írtam be neki, hogy 9:00 - 17:00 között nyírjon. azt hittem, hogy ez csak az az időtartam, ami alatt ha egyszer lenyírja az egészet, akkor jó, de úgy tűnik addig megy körbe a gyepen, amíg a beállított idő le nem telik, szóval azt azért szűkebbre szabom majd.egyelőre csak a kert fele van feltérképezve, majd holnap hozzá adom a maradékot is.
ami csalódás: az általa meghatározott szegélytől is bentebb járkál, majdnem egy egész fűnyíró szélességet elhagy így...
ami öröm: irtó halk, nem gondoltam, hogy ennyire csendes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest