Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anaconda
tag
válasz
saginorbi
üzenetére
Szia!
Már jó régi kérdés de valakinek hátha hasznos lesz a válasz.
Nálam mindig változik valami a kertben, mindig kitalálunk valamit, az egész már meg sem tudom mondani hány helyen van megtoldva...minden évben minimum 2x változtatok a "drótkerítésen". Az elején még a szilikonzsíros csatit használtam, de nem tetszett, próbáltam a Wago-t szilikonzsírral feltöltve, abból kicsúszott a vezeték. Ami bevált a forrasztott toldás zsugorcsővel. Ha nagyon pro akarsz lenni akkor gyantás zsugorcsővel, de én simát használtam, eddig bevált.
Ha a fűnyíró tudja m2-ben a területed és 2x olyan hosszú kell hozzá, mint amit adtak, szerintem beletoldhatsz, nem szabadna hogy gondot okozzon. Ha jól megtervezték úgyis áramgenerátoros meghajtása van. -
válasz
saginorbi
üzenetére
Én a tervezett hosszabbításokat (illetve elágazásokat) úgy oldom meg, hogy ráhagyok kb. 2×70 centit a kábelre, szorosan párhuzamosítva, hogy mágnesesen semleges maradjon, kivezetem oldalra, és ott a felszín felett egy vízhatlan kötődobozban Wagóval csatlakoztatom a két véget.
MaCS
-
Yellow73_a
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi