Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
rattan
tag
Bocs egy kicsit eltűntem.
Szóval a tapasztalatok továbbra is pozitívak, nekem rendben van minden.A 40 cm-t azt érdemes tartani, mert nálam olyan szegélyek vannak, ahol beleesik a kavicsba és önerőből nem tud kijönni. Így olyan 20-25cm marad el.
Ezt hetente egyszer kell nyírni, és hogy végleg low cost legyek ehhez vettem egy Lidl akksis szegélyvágót
-
qqzs
őstag
Nem ertem mi a problemad a szegellyel miert akarod korberakni.
Lentebb irtam hogy kijjebb kell rakni mint amit javasolnak nekem az agyasszegely mellet kb 18-20 centire van igy neha surolja szegelyt de minimalis fuvet hagy azt meg kezzel szegelynyirozni kell.
Itt van poar foto milyen kozel megy a maradekot egy 10 c enti szeles keses tologtos szegelynyiro ami azert szeretek mert csendes lenyirja
Itt van par kep, ahol aszegely magasabb oitt 18-20 cent a kabel ahol egyszintbe van ott pedig 10-15 centi
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]A toltot azert fotoztam mert attol kisebb helye szerintem nem lehet telepiteni
A medence dobogo sarkat meg azert mert ott nagyobb ivet kell vagnom mert kanyarba kikezdi a fuvet tolataskor
Új hozzászólás Aktív témák
- GTA VI
- Suzuki topik
- Minden, ami hőszivattyú
- World of Tanks - MMO
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BMW topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest