- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
madkiller
őstag
Az új szoftverrel már nagyon ügyes nem sok mindent hagy el. A segway folyamatosan szívatott. Mindig leragadt valahol, néha volt egy hét, hogy úgy elment, hogy nem ragadt le. De az 5 hónapot használtgép úgy néz ki, mintha 10 éves lenne, végig nyúzta magát mindenhol. Baszott rá, hogy kamera is van rajt. Terramow egy álom utána nem kell baszakodni a gpsel sem nagyon megszerettem. Szerencsém volt mondjuk vele, h kiválasztottak betanak és free kaptam, de ez a termék 1000 dollárért is majdnem ajándék volt. Ez tényleg a next gen robot. Kíváncsi vagyok mások mikor indulnak el ebbe az irányba. Terramow szerint legalább 2 év előnyben vannak. Egyébként nem hagy el sokat a kerítés mellett. Közben 2 hetente leszoktam szegélynyirozni. Nekem a segway 30-40cm elhagyott a betonkerítésem mellett nem volt hajlandó közelebb menni. Betonkerites 2.5 magas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest