Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Pajac: Hawking
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
futo001
senior tag
Még régebben akadt pár gondom a Worx L1500 modellel, amiket itt le is írtam (állandó elakadás sík terepen, feltúrja a kertet, fals hibajelzések stb).
Jobb nem lett sőt szeptemberben szétesett az egyik első kerék és megbízhatatlan volt az ACS.
Szervizbe került, ahol ezekkel a hibákkal 4 hónapot töltött, majd visszakaptam úgy, hogy az ACS nyílás rögzítőfülei a gép allján letörtek és most figyeg a kis ajtó lefele. Nem is értem, én szereltem fel az eredeti ACS-t, könnyű kinyitni azt a kis ajtót, igazán barbárnak kell lenni ahhoz, hogy valaki eltörje.
Worx szerint ez így OK mivel nincs hatással a működésre, de vissza is küldhetem viszont nem tudja garantálni, hogy ez a javítás gyorsabb lesz. Vicc.tannoyfan
a kerék dőlésszögének módosítása érdekes megoldás, lehet előbb próbálom ki mint a hátuljának a lesúlyozását (a hátső kerekekbe terveztem fém betétet de még nem gyártattam le).
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Synology NAS
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Új Kukirin G2 - (800Watt) 1év garanciával és ajándék táskával !!!
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
- Raktáron lévó 1851-es lapok! Garanciás termékek! Részletfizetésre is!!! ÉRDEKLŐDJ!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest