Új hozzászólás Aktív témák
-
bad-tiger
csendes tag
Sziasztok,
én is vásároltam az Obiba egy YardForce Sc 600 Eco-t. Alapvetően elégedett vagyok vele, bár vannak problémáim.
Nem vagyok arról meggyőződve, hogy jó, hogy minden nap megy a robot, és így nem tud a fű rendesen megerősödni. (Pár hetes a gyep nálunk) Arra sajnos még nem találtam módot, hogy szabályozni lehessen, hogy mikor menjen, mivel ugye minden nap ugyanakkor fixen megy. Időkapcsolóra gondoltam, ami minden másnap adna a dokkolónak áramot, de nem tudom mennyire bolygatná meg a gép időzítését ez.Másik komolyabb problémám, hogy miután visszatért a dokkolóra, és megnyomom a Stop gombot, majd visszahajtom a fedőt, elveszti a jelet (villogni kezd a signal led), és nem indul el másnap magától a szokott időben. Ugyanez történik, ha kihúzom a konnektorból, és visszadugom. Csak kézzel a start gomb megnyomására indul el legközelebb. Ha nem történik ilyen jellegű beavatkozás, akkor gond nélkül indul másnap a programozott időben.
Esetleg más is tapasztalt hasonlót? Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Polycom P017-POLY-Studio-X50-TC8 - 4K Videokomferencia pult - kamera kijelzővel - Új ára 917.000Ft
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- WELOCK ToucA51 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest