Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bad-tiger
csendes tag
Másnak sem indul el átmeneti áramszünet után a Yardforce másnap? Vagy ha dokkoláskor Stop-ot nyomok, majd visszahajtom. (Signal jel villog)
-
bad-tiger
csendes tag
Sziasztok,
én is vásároltam az Obiba egy YardForce Sc 600 Eco-t. Alapvetően elégedett vagyok vele, bár vannak problémáim.
Nem vagyok arról meggyőződve, hogy jó, hogy minden nap megy a robot, és így nem tud a fű rendesen megerősödni. (Pár hetes a gyep nálunk) Arra sajnos még nem találtam módot, hogy szabályozni lehessen, hogy mikor menjen, mivel ugye minden nap ugyanakkor fixen megy. Időkapcsolóra gondoltam, ami minden másnap adna a dokkolónak áramot, de nem tudom mennyire bolygatná meg a gép időzítését ez.Másik komolyabb problémám, hogy miután visszatért a dokkolóra, és megnyomom a Stop gombot, majd visszahajtom a fedőt, elveszti a jelet (villogni kezd a signal led), és nem indul el másnap magától a szokott időben. Ugyanez történik, ha kihúzom a konnektorból, és visszadugom. Csak kézzel a start gomb megnyomására indul el legközelebb. Ha nem történik ilyen jellegű beavatkozás, akkor gond nélkül indul másnap a programozott időben.
Esetleg más is tapasztalt hasonlót? Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Apple MacBook Air 13" M4 (2025) 16GB / 256GB ezüst
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest