Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Amur

addikt

válasz Dorien #180 üzenetére

kb egy éve szedem a Rivotrilt, de a betegtájékoztatóban felsorolt húszonvalahány mellékhatásból kb. 15 megvan...tehát nem is a dózis, nem is a mióta szedem,
    hanem a tényleges hatás. Tudni kell rólam hogy pl. fájdalomcsillapítókra teljes maximális allergiám van. semmilyet nem tudok a paracetamol alapúakon kivül(az meg egy komolyabb fejfájásnál...) , úgyhogy itt szerintem ez is közrejátszik. valamiért a szervezetem(vagy a tudatallatim nem igazán van kibékülve vele...
    Angol oldalakon azt olvastam hogy ez inkább való a pánik rohamokra mint a rivotril.
    A rivotrilt, főleg az idősebb pszichiáterek, háziorvosok gondolják univerzális gyógyszernek, egyik ismerősömnek a pajzsmirigy gondjára is ezt írtak...
    Pedig vannak modernebb szerek már. A fiatalabb neurológusok egyáltalán nem írnak rivotrilt, pont a leszokás nehézsége miatt(illetve a rászokás biztos mivolta miatt)
    Grandaxint tolják, amire azt mondta az én pszichiáterem hogy azt magyarországon senki nem írja fel(szerintem akit ő ismer az hasonló korosztály lehet, és úgy elhiszem, de az interneten nagyon sok fiatalabb pszichiáter cikkét olvasva ezt ajánlják rivotril kiváltására, mert a rászokás esélye nulla.

Új hozzászólás Aktív témák