Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
Ott a pont Netoxin
. A GRiD árkád ez meg szimulátor és ez így van jól. Zyl és dzsaver is a fizikát hozza fel, hogy (fogalmazzunk így) "mennyiben más", meg hogy szinte kezelhetetlen az autó, na meg hogy sokat kell vele bíbelődni. Fentebb linkeltem egy képet, amin látható, hogy én milyen segítségekkel játszok. Nos és mivel is: Billentyűzettel. Tegnap az első Hungaroringi teszten nem tudtam 2:03:xxx alá menni. Gyakorlás végére tudtam 2:02:975-öt. Időmérőn 2:02:7xx és láss csodát, futamon 2:01:475-öt mentem billenytűzettel! Módosítás annyi volt, hogy gyakorlás alatt ráment vagy 15 köröm, mire belőttem nekem megfelelőre a váltót és még annyi volt, hogy a BASIC részen a csúszkát a tapadás irányába vittem. És ennyi, semmi több. Még messze nem volt játék az üzemanyaggal, kerékdőlésszögek, szárnyállás, guminyomás stb stb stb.(GRiD terén is vannak érdekességek. Példa: Donnington azokkal a mákdaráló 1 üléses kis autókkal. Ott pölö állsz a gázon és ennyi. Kanyar jön elvered neki, de folyamatosan nyomod a gázt, mint süket a csengőt és mind ezt billentyűzettel
)Ezt most nem nagyképűségből írtam le, félre ne értsetek csak kicsit babrálta a csőröm a dolog
.Este várom a szervert, remélem nem jön közbe semmi és tudok menni majd
. Infót dobjátok majd ide, hogy mi merre ls hányméter
.Ted: Thx az infót hol a Nürburgring. Délután megyek is offline tesztelni, hogy estére a rizsrakétám alázzon megint
.Ui: Ja Netoxin: Kipróbáltam az Alfát.....öccsém azt az szekeret...tipikus olasz. Megy, mint a mérgezett egér, de körülményes kezelni, nagyon aggresszív egy gép
. Maradok a rakétámnál, de a hangja nagyon büntett az Alfának
.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Eredeti játékok OFF topik
- Robotporszívók
- OLED monitor topic
- Autós topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- E-roller topik
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- AKCIÓ 03.30-ig!!! RYZEN 7 5800X +hűtött VRM-es A520M/B550M lap +16GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA
- Apple MacBook Pro 14 M1 Pro, 16GB / 512GB, 95% akku, szép állapot, Space Grey szín!
- Samsung SCX-3405W lézernyomtató / scanner / fénymásoló WIFIS!
- ASUS A7PRO RETRO SOCKET 462 ALAPLAP, AMD ATHLON 800 MHZ CPU
- Apple Watch Series 9 (45mm) GPS - Fekete - Bontatlan gyári szíjjal!
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. A GRiD árkád ez meg szimulátor és ez így van jól. Zyl és dzsaver is a fizikát hozza fel, hogy (fogalmazzunk így) "mennyiben más", meg hogy szinte kezelhetetlen az autó, na meg hogy sokat kell vele bíbelődni. Fentebb linkeltem egy képet, amin látható, hogy én milyen segítségekkel játszok. Nos és mivel is: Billentyűzettel. Tegnap az első Hungaroringi teszten nem tudtam 2:03:xxx alá menni. Gyakorlás végére tudtam 2:02:975-öt. Időmérőn 2:02:7xx és láss csodát, futamon 2:01:475-öt mentem billenytűzettel! Módosítás annyi volt, hogy gyakorlás alatt ráment vagy 15 köröm, mire belőttem nekem megfelelőre a váltót és még annyi volt, hogy a BASIC részen a csúszkát a tapadás irányába vittem. És ennyi, semmi több. Még messze nem volt játék az üzemanyaggal, kerékdőlésszögek, szárnyállás, guminyomás stb stb stb.
)
.
.
.