Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsavermadar
senior tag
Persze, hogy igazatok van,
azért is írtam, hogy még messze van a "végleges" beállításoktól az autóm.
Sőt nem is lehet véglegesről beszélni, hiszen minden pálya külön beállítást igényel, és gondolom autónként is van különbség. De ez már csak profi szinten lévőknek nem okoz gondot.(mondjuk Sziszifeca). Piff-puff és megvan a testreszabás.
Nálam meg az is baj, hogy a valósághoz közeli érzést keresek minden autós játékban.
A Gridben is azokat a kocsikat szeretem, amelyek a legközelebb állnak a valósághoz.
Majd állítgatok, és meglátom az eredményt, bármi lesz is.
De ennek köze sincs ahhoz, hogy imádok veletek gurulni, akár itt, akár a Gridben.
Mindegy mire jutok, azért a legfontosabb a részvételem.

Ted
Megnéztem a videódat, te már tudtad ott tolni a gázt, ahol én még nem,
csak szerettem volna.
Szépen mentél, ahogy kell.Grat! -
Igen, az alfa nehezen kezelhető, de megy mint a barom. Egyenesben otthagytam vele a Hondát és a Cruze-t is.

Egyébként akinek van hamachija (a tegnap beállítottak sazerint), azt kérem tesztelje az 5.123.182.15 -ös szervert!
Elméletileg nincs lag (ezt kéne tesztelni). Most minden pálya be van állítva, és pörgeti körbe-körbe. Kis időre itt kell hagynom, aki tud kérem jöjjön fel, és nézze meg. Nem túl erős gépen állítottam be, meg akarom nézni, hogy egyáltalán elbírja-e a terhelést. Meg úgy általában tesztelni-tesztelni-tesztelni. Előbb vagy utóbb jó lesz ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Nyomtató topik
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Posta, csomagküldés
- Futás, futópályák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ASUS TUF F16 FX607 - 16"WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1,5 év garancia
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 5800U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- Fehér Gamer Gép - GIGABYTE B860, Ultra 7 265KF, 16GB DDR4, RX 9060 XT 16GB, DDR5, 500GB SSD, 650W
- Gigabyte AERO X16 1WH 16" QHD+ IPS Ryzen AI 7 350 RTX 5070 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Samsung Xcover 7 gyári független bontatlan
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest