Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- potyautas: Másik küldetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Köszi csak sejtettem hogy az lehet.
(#2174) Ted-Mosby
Bajnokságra szeretném összerakni a verdát, de csak reménykedni tudok.
Hungaroringen talán esélyes lehetek a középmezőnybe, legalábbis a múltkori eredményem alapján. , de majd meglátjuk.
Hétvégén kiderül mit sikerül összehoznom.(#2175) KaraDani
Gratulálok, szépen megléptél még Ted elől is és tartottad az előnyöd.
pedig neki ott kellett volna lennie "forrónyomot" követve és lecsapnia az adandó alkalommal
Valamilyen setupom már volt korábbról is, szintén Ted-től, szóval nem ezen múlott.
(azzal a setupal vagyok fent a legjobb körök listáján ezen a pályán, ma nem dőlt meg az az időm)
Sikerült jól elkapni a rajtot ill. jól helyezkednem ekkor talán csak 5. lehettem és az előttem lévők hibája is nekem segített. Talán ketten is kicsúsztak az ívről vagy pályáról,
igaz nem néztem vissza a replay-t, de így gondolom.(#2178) Ted-Mosby
"A pálya kicsit más, mint a régi, de kicsit könnyebb, mert szélesebb."
Az jó, mert a régin 1 kört se mentem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Prime MR120 argb
- iPhone 16 pro, 128GB eladó
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5800X / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,Magyar vil.bill,8-16GBDDR5 RAM,512SSD
- Mi AIoT Router AX3600 WiFi 6 router
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4022
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest