- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabonetta
aktív tag
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Köszönöm a választ! Igazából nekem még kicsit kínaiak ezek a beállítások. Olvastam itt egyet, hogy a Logitech Profiler-ben mit és hogyan kell beállítani, az fFactor-t is állítgatom, de nem érzem okésnak. Délután próbálgatom még. Egy-két kolléga már próbál segíteni innen.

-
Gabonetta
aktív tag
Sziasztok!
Meg lett ma az első kormányom (G27)! Segítsetek, kérlek, mit, hogyan kell beállítani? Egyelőre az rFactor demoja van fent, de gondolom, ezzel is mindennek mennie kellene. Próbálgattam a beállításokat, de olyan fura minden. A kormány nagyon erős, és magától is elfordul.... Mit nem csinálok jól??
-
Gabonetta
aktív tag
Momo: használtan tudok szerezni, és állítólag van probléma velük.
DFGT: Ez nagyon szimpatikus, de nem tudom, hogy Win' 7 64 bit OK?. Az ajánlott programok "szeretik"?
G25: Ebben sem látok kivetnivalót, de állítólag itt problémás a 64 bites op. rendszer.
G27: Na igen, nincs szekvenciális váltó és kicsit drága...Ezek szerint a DFGT és a G25 között vacillálok...
-
Gabonetta
aktív tag
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ. Azt hiszem, a programválasztással nem lesz gond ezek után. Egy kérdés: milyen kormány-pedál szettet ajánlotok? Van elképzelésem, ahogy nézegettem, de mindegyikkel van valamilyen problémám.
A fontos, hogy 64 bites Win' 7-em van. Az ajánlott játékok futnak ilyen környezetben? -
Gabonetta
aktív tag
Sziasztok!
Elnézést, ha off vagyok. Szeretnék elkezdeni autós szimulátorokkal foglalkozni. Nincs kormányszettem, fogalmam sincs, milyen programmal lenne érdemes ismerkednem. PC-m van, normális méretű monitorom, vagy elég nagy TV-m van hozzá. Ha valaki kedvet érez, hogy segítsen, szívesen veszem a tanácsait. A formaautókat nem kedvelem, inkább túraautóznék, és inkább szekvenciális váltóra gondoltam.
Köszönöm: G.
Új hozzászólás Aktív témák

- Asztalos klub
- Path of Exile (ARPG)
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akvarisztika
- Hobby elektronika
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Formula-1
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 17E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan - Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 6CPU/5GPU/ 8GB/256GB Touch ID - Indigo/Silver
- Microsoft Surface Laptop 7 13,8" 2340x1560 touchscreen, Snapdragon X Elite, 32GB/1TB
- Biostar A55MLV Ver. 6.0 AMD FM1 alaplap
- Gyári dobozos Sapphire Radeon HD5450 PCI-E videokártya, szinte új!
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- 27% - MSI MAG 275QF IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bocsánat, ég a fejem, nem találtam.