- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabonetta
aktív tag
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Köszönöm a választ! Igazából nekem még kicsit kínaiak ezek a beállítások. Olvastam itt egyet, hogy a Logitech Profiler-ben mit és hogyan kell beállítani, az fFactor-t is állítgatom, de nem érzem okésnak. Délután próbálgatom még. Egy-két kolléga már próbál segíteni innen.

-
Gabonetta
aktív tag
Sziasztok!
Meg lett ma az első kormányom (G27)! Segítsetek, kérlek, mit, hogyan kell beállítani? Egyelőre az rFactor demoja van fent, de gondolom, ezzel is mindennek mennie kellene. Próbálgattam a beállításokat, de olyan fura minden. A kormány nagyon erős, és magától is elfordul.... Mit nem csinálok jól??
-
Gabonetta
aktív tag
Momo: használtan tudok szerezni, és állítólag van probléma velük.
DFGT: Ez nagyon szimpatikus, de nem tudom, hogy Win' 7 64 bit OK?. Az ajánlott programok "szeretik"?
G25: Ebben sem látok kivetnivalót, de állítólag itt problémás a 64 bites op. rendszer.
G27: Na igen, nincs szekvenciális váltó és kicsit drága...Ezek szerint a DFGT és a G25 között vacillálok...
-
Gabonetta
aktív tag
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ. Azt hiszem, a programválasztással nem lesz gond ezek után. Egy kérdés: milyen kormány-pedál szettet ajánlotok? Van elképzelésem, ahogy nézegettem, de mindegyikkel van valamilyen problémám.
A fontos, hogy 64 bites Win' 7-em van. Az ajánlott játékok futnak ilyen környezetben? -
Gabonetta
aktív tag
Sziasztok!
Elnézést, ha off vagyok. Szeretnék elkezdeni autós szimulátorokkal foglalkozni. Nincs kormányszettem, fogalmam sincs, milyen programmal lenne érdemes ismerkednem. PC-m van, normális méretű monitorom, vagy elég nagy TV-m van hozzá. Ha valaki kedvet érez, hogy segítsen, szívesen veszem a tanácsait. A formaautókat nem kedvelem, inkább túraautóznék, és inkább szekvenciális váltóra gondoltam.
Köszönöm: G.
Új hozzászólás Aktív témák

- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Futárcégek
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Alienware 17r4 olvass
- Eladó iPhone 15 Rózsaszín / 256 GB újszerű, 6 hó bolti garival
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bocsánat, ég a fejem, nem találtam.