Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tybe3e
tag
Sziasztok!
Egy elég fura problémával állok szemben az rfactorral kapcsolatban. A gondom az lenne, hogy szeretném beírni a <profilnév>.plr fájlba a következő sort:
Write Shared Memory="1"
Ezt meg is tettem, elmentettem (igen, biztosan elmentettem
), majd a játék indítása és a belépés után ha kilépek, azt tapasztalom hogy kitörlődött ez a sor a .plr-ből. Próbáltam írásvédetté tenni: nem segített. Próbáltam az rFactort rendszergazdaként indítani, az sem segített. Próbáltam a fájl tulajdonságainál a biztonság fülön trükközni a jogosultságokkal: szintén semmi. Az op. rendszer Win8. Kifogytam az ötletekből.
(az rFactort nem rendszergazdaként indítva az appdatás helyen írtam át a plr-t, rendszergazdaként indítva pedig a játék könyvtárában, tehát szerintem úgy csináltam ahogy kell)
Kérlek segítsetek, szeretném a kormányomon lévő led fénysort életre kelteni. Előre is köszönök minden segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák

- ELADÓ KOMOLY KONFIG nem sürgős, nem alkudozós játszótér
- Gamer pc + aoc gamer monitor 144hz 32" ívelt.
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB M.2 SSD
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
- Asus ROG Strix B650-A Gaming Wifi alaplap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), majd a játék indítása és a belépés után ha kilépek, azt tapasztalom hogy kitörlődött ez a sor a .plr-ből. Próbáltam írásvédetté tenni: nem segített. Próbáltam az rFactort rendszergazdaként indítani, az sem segített. Próbáltam a fájl tulajdonságainál a biztonság fülön trükközni a jogosultságokkal: szintén semmi. Az op. rendszer Win8. Kifogytam az ötletekből.