Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
Írja hogy PIN kód változtatás MasterCard, akkor mit is szeretnél VISA kártyával?
Nem fog menni. ATM pin változtatást csak MC támogatja, VISA csak bankfiók (magyar bankok esetében is). Szóval visa revolut marad ami volt (mondjuk nem értem kártya rendelés alatt miért nem azt a pint adtad meg alapból amire most változtatni szeretnéd?), Esetleg ügyfélszolgálat. -
törölt tag
Lehet, hogy úgy gondolták, adnak egy lökést
Vagy kedvezményt... végül is jó ötlet ez is... Van a családban egy telekomos regisztráció, ott csak virtuális van. A sajátnál meg rendeltem jövő héten jön meg, elvileg pont egy hét múlva. Amúgy nem lehet, hogy ilyen születésnapi akció esetleg?
Hm, vagy lehet karácsonyi akció is... kitudja...
-
törölt tag
Van/volt huawei promóció is. De azzal nem foglalkoztam, csak olvastam, hogy ez is fut/ott, nem tudom meddig tart/ot. Lehet, hogy az?
(#34138) ACE- Elég problémás ügy... tanulság, nagyon oda kell akkor figyelni
Én arra gondoltam, hogy ha egyébként a számla tulajdonos jelzi a banknak, és esetleg rögzítették volna, hogy a külföldő fél érdeklődött... akkor ilyen esetben akár közvetve, vagy közvetlenül feltudták volna venni a kapcsolatot... - Persze, ebben sok a "ha".És olyankor mi történik ha szimplán visszautalja?
Mondjuk a revolutnál ezzel igazán foglalkozhattak volna... (bár lehet benne van az afsz-ben). Gondolom ha prémium, vagy metál, vagy előfizetéses csomag lenne akkor talán rugalmasabbak lennének, vagy egy másik ügyintéző...nagyon szar ügy az biztos...
Bostone, közben örülök, hogy sikerrel jártál. És rendeződött a story
(pm üzenet).
"2022-01-06 01:04:32 bostone
Megkaptam a pénzt.
Már tegnap, csak az a mobilom, amin az aplikáció van nem volt a kezemben." -
tlala
addikt
1-2 havonta vásárolok egy lengyel cégtől zlotyban, csak banki utalással lehet fizetni náluk.
A Revolutban tudom követni az utalás állapotát, általában pár perc-negyed óra múlva már jelzi az app, hogy a címzett bankja bevételezte a pénzt. Ezt "Transfer Confirmation" címmel le tudom tölteni pdf-ben, elküldöm nekik, és feladják a csomagot.
Szóval szerintem egyes bankoknál az tart napokig, amíg jóváírják az ügyfél számláján a pénzt, nem a banki átutalás maga. Nyilván ennek vannak előnyei a fogadó "lassú" bank számára.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Home server / házi szerver építése
- Politika
- GTA VI
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Last Epoch
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest